Najnowsze oferty pracy

  • Technolog Żywności

    ER Group   zachodniopomorskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   10 000 - 15 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    6 godz.
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    12 godz.
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Technolog żywności / Mikrobiolog

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i jakościowych). Analiza i opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji laboratorium. Obsługa specjalistycznych urządzeń mikrobiologicznych.
  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)
    4 dni
    Do zadań na tym stanowisku należą: Nadzór nad procesem przetwarzania owoców; Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur; Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych; Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy; Przestrzeganie standardów jakościowych i...
  • Mikrobiolog żywności

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowanie próbek do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych. Opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego. Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.
  • Technolog Cukiernictwa / Kierownik

    SERVICE JOBS sp. z o.o.   Gdynia    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    specjalista (mid) / kierownik/koordynator  kontrakt B2B  pełny etat   20 000 zł netto (+VAT)/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Obowiązki: Opracowywanie i wdrażanie grafików pracy cukierników i uczniów; Rekrutacja i szkolenie pracowników; Kontrola jakości wyrobów; Audyt cukierni oraz rozwój technologii i parku maszynowego; Doradztwo w zakresie rozwoju cukierni i analizy rynku; Organizacja i optymalizacja procesów...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Zachodniopomorskie Tuczno Technolog żywności Tuczno
Młodsza/y Technolog Odpowiedzialny za Rozwój Produktu

Młodsza/y Technolog Odpowiedzialny za Rozwój Produktu

Trumpf Mauxion Chocolates
Tuczno
praca stacjonarna
3420 dni temu

Ogłoszenie numer: 772169, z dnia 2015-08-13

Trumpf Mauxion Chocolates jest polską spółką córką międzynarodowego koncernu Ludwig Schokolade GmbH Co.& KG - jednego z największych producentów czekolady, batonów i pralin w Europie, który należy do operującej na rynkach światowych grupy Krüger.


W związku z dalszym rozwojem poszukujemy kandydata na stanowisko:

Młodsza/y Technolog Odpowiedzialny za Rozwój Produktu

Miejsce pracy: Tuczno

Nr Ref.: ROZWÓJPRODUKTU

 

Opis stanowiska

  • Współpraca i wsparcie funkcjonującej komórki rozwoju produktu
  • Zmiana istniejących i rozwijanie j nowych receptur w/g  norm jakościowych, „gospodarczych” i prawnych
  • Realizacja wzorów produktów zgodnie z receptura jako  przygotowanie  do kalkulacji
  • Wprowadzenie usprawnień w celu podnoszenia wydajności produkcji
  • Nadzór nad procesem produkcji pod kątem jego prawidłowości
  • Wytwarzanie wzorów ręcznie na potrzeby  prezentacji wewnętrznej i klientom
  • Ścisła współpraca ze specjalistami z działu Marketingu, Produkcji, Kontroli Jakości i Techniki

Wymagania

  • Wykształcenie średnie (preferowane wyższe) o profilu Technologia Żywności
  • Znajomość zagadnień z zakresu przetwórstwa spożywczego, a w szczególności cukiernictwa
  • Podstawowa  wiedza w zakresie  znakowania produktów spożywczych, a w szczególności wyrobów czekoladowych i cukierniczych
  • Znajomość systemów Zarządzania jakością np. HACCP, ISO
  • Dobra znajomość języka niemieckiego w mowie i piśmie
  • Dobra znajomość obsługi komputera w zakresie pakietu MS Office
  • Znajomość systemów Zarządzania jakością np. HACCP, ISO,
  • Mile widziane doświadczenie zawodowe
  • Samodzielność w pracy
  • Komunikatywność, kreatywność, umiejętność pracy w grupie
  • Zdolności organizacyjne, manualne
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Technolog Żywności

    ER Group   zachodniopomorskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   10 000 - 15 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    6 godz.
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    12 godz.
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Technolog żywności / Mikrobiolog

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i jakościowych). Analiza i opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji laboratorium. Obsługa specjalistycznych urządzeń mikrobiologicznych.
  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)
    4 dni
    Do zadań na tym stanowisku należą: Nadzór nad procesem przetwarzania owoców; Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur; Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych; Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy; Przestrzeganie standardów jakościowych i...
  • Mikrobiolog żywności

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowanie próbek do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych. Opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego. Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.
  • Technolog Cukiernictwa / Kierownik

    SERVICE JOBS sp. z o.o.   Gdynia    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    specjalista (mid) / kierownik/koordynator  kontrakt B2B  pełny etat   20 000 zł netto (+VAT)/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Obowiązki: Opracowywanie i wdrażanie grafików pracy cukierników i uczniów; Rekrutacja i szkolenie pracowników; Kontrola jakości wyrobów; Audyt cukierni oraz rozwój technologii i parku maszynowego; Doradztwo w zakresie rozwoju cukierni i analizy rynku; Organizacja i optymalizacja procesów...