specjalista (mid) umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat 8 500 - 9 500 zł / mies. (w zal. od umowy) rekrutacja online
2 dni
Tasks: Acquiring new customers and restaurants for SmartLunch, including advising on the best option for the company's offer; Managing the whole process from acquisition to signing contracts with companies and restaurants; Maintaining and developing relationships with the company's customers; Active...
kierownik/koordynator / menedżer umowa o pracę pełny etat
8 dni
Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę aplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 dni
Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
kierownik/koordynator / menedżer umowa o pracę pełny etat
13 dni
Zadania: Zarządzanie restauracją i personelem; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klientów; Organizacja szkoleń dla personelu; Współpraca z Managerem Restauracji i Szefem Kuchni;
menedżer umowa o pracę pełny etat 6 400 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 godz.
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników restauracji na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg...
menedżer umowa o pracę pełny etat 6 400 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników. Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie). Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy...
Twoje główne zadania: Koordynowanie pracy zespołu w trakcie zmiany. Współpraca z zarządem w zakresie zamawiania towarów. Monitorowanie i kontrola jakości serwowanych potraw. Zapewnienie wysokiego standardu obsługi klienta. Szkolenie nowych pracowników, zarządzanie zapasami oraz...
ARTISAN to sieć lokali rozwijająca się dynamicznie od niemal 10 lat. Oprócz dań podawanych na miejscu oferuje możliwość zakupu pieczywa, ciast, kawy, lodów, deserów i dań gotowych własnej produkcji według tradycyjnych receptur. Z uwagi na ciągły rozwój chcemy poszerzać nasz zespół o chętne i zaangażowane osoby, które wesprą nas w codziennej pracy.
Obecnie poszukujemy chętnych do rozwijania swojej kariery w nowo otwieranym lokalu ARTISAN w GALERII KARUZELA w Kołobrzegu.
Menedżer Lokalu
Miejsce pracy: Budzistowo, CH Karuzela
Nasze oczekiwania:
doświadczenie w handlu lub gastronomii na podobnym stanowisku,
kreatywność i zdolności organizacyjne,
umiejętność zarządzania zespołem,
wysoki poziom kultury osobistej.
Co oferujemy:
ciekawą pracę z produktami najwyższej jakości, w atrakcyjnej lokalizacji
solidne wynagrodzenie + dodatki
stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku i bogatym doświadczeniu,
możliwość rozwoju zawodowego i awansu w strukturach sieci,
specjalista (mid) umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat 8 500 - 9 500 zł / mies. (w zal. od umowy) rekrutacja online
2 dni
Tasks: Acquiring new customers and restaurants for SmartLunch, including advising on the best option for the company's offer; Managing the whole process from acquisition to signing contracts with companies and restaurants; Maintaining and developing relationships with the company's customers; Active...
kierownik/koordynator / menedżer umowa o pracę pełny etat
8 dni
Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę aplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 dni
Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
kierownik/koordynator / menedżer umowa o pracę pełny etat
13 dni
Zadania: Zarządzanie restauracją i personelem; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klientów; Organizacja szkoleń dla personelu; Współpraca z Managerem Restauracji i Szefem Kuchni;
menedżer umowa o pracę pełny etat 6 400 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 godz.
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników restauracji na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg...
menedżer umowa o pracę pełny etat 6 400 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników. Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie). Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy...
Twoje główne zadania: Koordynowanie pracy zespołu w trakcie zmiany. Współpraca z zarządem w zakresie zamawiania towarów. Monitorowanie i kontrola jakości serwowanych potraw. Zapewnienie wysokiego standardu obsługi klienta. Szkolenie nowych pracowników, zarządzanie zapasami oraz...