Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
Zobacz więcej ofert pracy

Menedżer Lokalu Gastronomicznego

Artisan Park
lubuskie, Kostrzyn nad Odrą
praca stacjonarna
1940 dni temu

“Artisan” w wielu językach na świecie oznacza rzemieślnika. To nic innego jak zespół Artisana - ludzie, od postaw przygotowujący swoje wyroby, którymi dzielą się ze swoimi gośćmi. Prawie 20-letnie doświadczenie w branży piekarniczo-cukierniczej i wysokiej jakości składniki dają owoce w postaci przepysznych wyrobów i dań, którymi będziemy dzielić się z Wami w naszym nowym lokalu zlokalizowanym w Parku w Kostrzynie nad Odrą.

Menedżer Lokalu Gastronomicznego
Miejsce pracy: Kostrzyn nad Odrą
Nr ref.: 198/KnO/MP
Zakres obowiązków i odpowiedzialności:
  • minimum roczne doświadczenie w zarządzaniu lokalem gastronimicznym - warunek konieczny
  • zarządzanie podległymi zespołami,
  • obsługa klienta zgodna z oczekiwanimi gości,
  • kontrolowanie stanu zaopatrzenia magazynów i dbanie o dostępność produktów,
  • udział w procesie szkolenia i rozwoju podległych pracowników,
  • inspirowania i wspierania członków załogi,
  • budowanie kultury organizacyjnej skoncentrowanej na najlepszej obsłudze klienta,
  • dbanie o pozytywne relacje w zespole.

Poszukiwane kompetencje:

  • rocznego doświadczenia zawodowego w zakresie zarządzania zespołem restauracji, kawiarni, innego punktu z obszaru gastronomii - warunek konieczny
  • bardzo dobrej organizacji pracy zespołu oraz samodzielności,
  • planowania i prowadzenia zmiany zgodnie ze standardami,
  • zarządzania zespołem (motywowanie, wspieranie i udział w procesie rozwoju),
  • kontrolowania właściwego poziomu zapasów oraz dbanie o dostępność produktów,
  • efektywnego zarządzania procesami operacyjnymi,
  • dbania o czystość i właściwe utrzymanie urządzeń, BHP,
  • ukierunkowania na doskonałą obsługę klienta,
  • umiejętności pracy pod presją czasu,
  • wspierania w nawiązywaniu i utrzymywaniu dobrych relacji w zespole,
  • komunikatywnej znajomości j. angielskiego / niemieckiego (związanej z obsługą gości),
  • aktualnej książeczki sanitarno - epidemiologicznej.

Oferujemy:

  • atrakcyjne wynagrodzenie, premię oraz pakiet benefitów,
  • stabilne warunki zatrudnienia na podstawie umowy o pracę,
  • rozwój w stabilnej firmie, budującej sieć restauracji w Polsce,
  • możliwość uczestniczenia w budowaniu firmy od początków jej działalności w Polsce,
  • bogaty pakiet szkoleń, pełną opiekę i wsparcie podczas szkolenia,
  • pracę w młodym zespole i doskonałej atmosferze.
Prosimy o dopisanie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
 

Podobne oferty

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...