“Artisan” w wielu językach na świecie oznacza rzemieślnika. To nic innego jak zespół Artisana - ludzie, od postaw przygotowujący swoje wyroby, którymi dzielą się ze swoimi gośćmi. Prawie 20-letnie doświadczenie w branży piekarniczo-cukierniczej i wysokiej jakości składniki dają owoce w postaci przepysznych wyrobów i dań, którymi będziemy dzielić się z Wami w naszym nowym lokalu zlokalizowanym w Parku w Kostrzynie nad Odrą.
Menedżer Lokalu Gastronomicznego
Miejsce pracy: Kostrzyn nad Odrą
Nr ref.: 198/KnO/MP
Zakres obowiązków i odpowiedzialności:
- minimum roczne doświadczenie w zarządzaniu lokalem gastronimicznym - warunek konieczny
- zarządzanie podległymi zespołami,
- obsługa klienta zgodna z oczekiwanimi gości,
- kontrolowanie stanu zaopatrzenia magazynów i dbanie o dostępność produktów,
- udział w procesie szkolenia i rozwoju podległych pracowników,
- inspirowania i wspierania członków załogi,
- budowanie kultury organizacyjnej skoncentrowanej na najlepszej obsłudze klienta,
- dbanie o pozytywne relacje w zespole.
Poszukiwane kompetencje:
- rocznego doświadczenia zawodowego w zakresie zarządzania zespołem restauracji, kawiarni, innego punktu z obszaru gastronomii - warunek konieczny
- bardzo dobrej organizacji pracy zespołu oraz samodzielności,
- planowania i prowadzenia zmiany zgodnie ze standardami,
- zarządzania zespołem (motywowanie, wspieranie i udział w procesie rozwoju),
- kontrolowania właściwego poziomu zapasów oraz dbanie o dostępność produktów,
- efektywnego zarządzania procesami operacyjnymi,
- dbania o czystość i właściwe utrzymanie urządzeń, BHP,
- ukierunkowania na doskonałą obsługę klienta,
- umiejętności pracy pod presją czasu,
- wspierania w nawiązywaniu i utrzymywaniu dobrych relacji w zespole,
- komunikatywnej znajomości j. angielskiego / niemieckiego (związanej z obsługą gości),
- aktualnej książeczki sanitarno - epidemiologicznej.
Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie, premię oraz pakiet benefitów,
- stabilne warunki zatrudnienia na podstawie umowy o pracę,
- rozwój w stabilnej firmie, budującej sieć restauracji w Polsce,
- możliwość uczestniczenia w budowaniu firmy od początków jej działalności w Polsce,
- bogaty pakiet szkoleń, pełną opiekę i wsparcie podczas szkolenia,
- pracę w młodym zespole i doskonałej atmosferze.