Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Lokalu Gastronomicznego

    Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A.   Julinek, k. Leszna    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    24 godz.
    Zadania: Zarządzanie zespołem: wspieranie, motywacja, wyznaczanie celów. Optymalizacja kosztów: zarządzanie budżetem, poszukiwanie oszczędności. Kontrola jakości: utrzymanie wysokich standardów obsługi. Zadowolenie klientów i personelu: kreowanie pozytywnych doświadczeń. Zarządzanie...
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Kołbaskowo, k/ Szczecina    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. skierniewicki, gm. Głuchów)    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Łódź    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Piotrków Trybunalski    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gdańsk    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   8 500 zł brutto/mies.
    8 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 dni
    Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
  • Zastępca managera restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Zadania: Zarządzanie restauracją i personelem; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klientów; Organizacja szkoleń dla personelu; Współpraca z Managerem Restauracji i Szefem Kuchni;
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    14 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
Zobacz więcej ofert pracy

Menedżer Lokalu Gastronomicznego

Artisan Park
lubuskie, Kostrzyn nad Odrą
praca stacjonarna
1972 dni temu

“Artisan” w wielu językach na świecie oznacza rzemieślnika. To nic innego jak zespół Artisana - ludzie, od postaw przygotowujący swoje wyroby, którymi dzielą się ze swoimi gośćmi. Prawie 20-letnie doświadczenie w branży piekarniczo-cukierniczej i wysokiej jakości składniki dają owoce w postaci przepysznych wyrobów i dań, którymi będziemy dzielić się z Wami w naszym nowym lokalu zlokalizowanym w Parku w Kostrzynie nad Odrą.

Menedżer Lokalu Gastronomicznego
Miejsce pracy: Kostrzyn nad Odrą
Nr ref.: 198/KnO/MP
Zakres obowiązków i odpowiedzialności:
  • minimum roczne doświadczenie w zarządzaniu lokalem gastronimicznym - warunek konieczny
  • zarządzanie podległymi zespołami,
  • obsługa klienta zgodna z oczekiwanimi gości,
  • kontrolowanie stanu zaopatrzenia magazynów i dbanie o dostępność produktów,
  • udział w procesie szkolenia i rozwoju podległych pracowników,
  • inspirowania i wspierania członków załogi,
  • budowanie kultury organizacyjnej skoncentrowanej na najlepszej obsłudze klienta,
  • dbanie o pozytywne relacje w zespole.

Poszukiwane kompetencje:

  • rocznego doświadczenia zawodowego w zakresie zarządzania zespołem restauracji, kawiarni, innego punktu z obszaru gastronomii - warunek konieczny
  • bardzo dobrej organizacji pracy zespołu oraz samodzielności,
  • planowania i prowadzenia zmiany zgodnie ze standardami,
  • zarządzania zespołem (motywowanie, wspieranie i udział w procesie rozwoju),
  • kontrolowania właściwego poziomu zapasów oraz dbanie o dostępność produktów,
  • efektywnego zarządzania procesami operacyjnymi,
  • dbania o czystość i właściwe utrzymanie urządzeń, BHP,
  • ukierunkowania na doskonałą obsługę klienta,
  • umiejętności pracy pod presją czasu,
  • wspierania w nawiązywaniu i utrzymywaniu dobrych relacji w zespole,
  • komunikatywnej znajomości j. angielskiego / niemieckiego (związanej z obsługą gości),
  • aktualnej książeczki sanitarno - epidemiologicznej.

Oferujemy:

  • atrakcyjne wynagrodzenie, premię oraz pakiet benefitów,
  • stabilne warunki zatrudnienia na podstawie umowy o pracę,
  • rozwój w stabilnej firmie, budującej sieć restauracji w Polsce,
  • możliwość uczestniczenia w budowaniu firmy od początków jej działalności w Polsce,
  • bogaty pakiet szkoleń, pełną opiekę i wsparcie podczas szkolenia,
  • pracę w młodym zespole i doskonałej atmosferze.
Prosimy o dopisanie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
 

Podobne oferty

  • Kierownik Lokalu Gastronomicznego

    Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A.   Julinek, k. Leszna    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    24 godz.
    Zadania: Zarządzanie zespołem: wspieranie, motywacja, wyznaczanie celów. Optymalizacja kosztów: zarządzanie budżetem, poszukiwanie oszczędności. Kontrola jakości: utrzymanie wysokich standardów obsługi. Zadowolenie klientów i personelu: kreowanie pozytywnych doświadczeń. Zarządzanie...
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Kołbaskowo, k/ Szczecina    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. skierniewicki, gm. Głuchów)    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Łódź    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Piotrków Trybunalski    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gdańsk    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   8 500 zł brutto/mies.
    8 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 dni
    Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
  • Zastępca managera restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Zadania: Zarządzanie restauracją i personelem; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klientów; Organizacja szkoleń dla personelu; Współpraca z Managerem Restauracji i Szefem Kuchni;
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    14 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...