Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    ibis Styles Szczecin Stare Miasto   Szczecin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    22 godz.
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Menedżer Gastronomii i Marketingu

    Hotel Fryderyk Sp. z o.o.   Duszniki-Zdrój, Hotel Fryderyk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    23 godz.
    Zakres Obowiązków: Zarządzanie Gastronomią: Nadzór nad działaniem restauracji i baru. Monitorowanie jakości obsługi i satysfakcji klientów. Współpraca z zespołem kuchni w celu opracowania atrakcyjnych ofert menu. Marketing Gastronomiczny i Hotelowy: Tworzenie i wdrażanie strategii...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Mazowieckie Kierownik ds. Gastronomii Mazowieckie
Menedżer ds. rozwoju sieci gastronomicznej

Menedżer ds. rozwoju sieci gastronomicznej

manBase S.A.
mazowieckie
praca stacjonarna
3853 dni temu

Talentica – zespół specjalistów wspierający procesy rekrutacyjne, dla swojego Klienta, poszukuje kandydata na stanowisko:

Menedżer ds. rozwoju sieci gastronomicznej
Miejsce pracy: mazowieckie
Zadania:
  • Pozyskiwanie kluczowych nieruchomości i lokalizacji
  • Pozyskiwanie partnerów pod nowe lokale na rynku w woj.mazowieckim
  • Negocjowanie warunków kontraktów
  • Współpraca z partnerami handlowymi
  • Prezentowanie i rekomendacja firmy przed kontrahentami


Wymagania:
  • Doświadczenie na podobnym stanowisku
  • Wykształcenie wyższe
  • Znajomość narzędzi do przeprowadzania prezentacji
  • Wysoko rozwinięte zdolności i umiejętności negocjacyjne
  • Samodzielność w działaniu i podejmowaniu decyzji
  • Mile widziane doświadczenie w budowaniu sieci franczyzowych


Oferujemy:
  • Umowa o współpracy
  • System wynagrodzeń oparty na podstawie i rozbudowanym systemie premiowym
  • Praca przy dynamicznie rozwijającym się projekcie
Prosimy o umieszczenie w dokumentach następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji" (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.97 o ochronie danych osobowych, Dziennik Ustaw Nr 133 Poz. 883).

Numer w rejestrze agencji zatrudnienia: 7922
 

Podobne oferty

  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    ibis Styles Szczecin Stare Miasto   Szczecin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    22 godz.
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Menedżer Gastronomii i Marketingu

    Hotel Fryderyk Sp. z o.o.   Duszniki-Zdrój, Hotel Fryderyk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    23 godz.
    Zakres Obowiązków: Zarządzanie Gastronomią: Nadzór nad działaniem restauracji i baru. Monitorowanie jakości obsługi i satysfakcji klientów. Współpraca z zespołem kuchni w celu opracowania atrakcyjnych ofert menu. Marketing Gastronomiczny i Hotelowy: Tworzenie i wdrażanie strategii...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...