Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Kawiarni So! Coffee

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Kraków, Lotnisko Balice, ul. Kapitana Mieczysława Medweckiego 1    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa agencyjna  pełny etat
    9 dni
    Twój zakres obowiązków Zarządzanie kawiarnią i dbanie o pozytywną atmosferę; Zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości; Zachowanie wysokiego standardu bezpieczeństwa wydawanych posiłków oraz napojów; Zarządzanie zespołem Baristów; Stałe poszerzanie wiedzy gastronomicznej oraz...
  • Kierownik Kawiarni Costa Coffee

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Białystok, ul. Świętojańska 15, Mickiewicza    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa agencyjna
    11 dni
    Twój zakres obowiązków Zarządzanie kawiarnią i dbanie o pozytywną atmosferę; Zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości; Zachowanie wysokiego standardu bezpieczeństwa wydawanych posiłków oraz napojów; Zarządzanie zespołem Baristów; Stałe poszerzanie wiedzy gastronomicznej oraz...
Zobacz więcej ofert pracy

Menager lokalu Bobby Burger

Carr Polska Sp. z o.o.
Warszawa, Warszawa, Praga - Południe
praca stacjonarna
2640 dni temu

Ogłoszenie numer: 1618553, z dnia 2017-05-05

Firma jest prężnie rozwijającą się spółką działającą na zasadach franczyzy z siecią lokali Bobby Burger. Posiadamy na terenie Warszawy kilka burgerowni pod tą marką. Aktualnie do jednej z naszych placówek poszukujemy osób na stanowisko:

Menager lokalu Bobby Burger

Miejsce pracy: Warszawa, Warszawa, Praga - Południe

 

Opis stanowiska

  • Obsługa gości zgodna z zasadami firmy,
  • Zarządzanie podległym personelem oraz rekrutacja,
  • Szkolenie personelu (bar, kuchnia)
  • Obsługa kasy fiskalnej,
  • Rozliczanie zmian kasjerskich,
  • Przyjęcie dostaw,
  • Prowadzenie dokumentacji magazynowo - finansowej,
  • Składanie zamówień do dostawców zewnętrznych,
  • Dbanie o nienaganny wizerunek lokalu potwierdzony wynikami audytów zewnętrznych,
  • Praca głównie w godzinach popołudniowo-wieczornych.

Wymagania

  • Doświadczenia w zarządzaniu lokalem gastronomicznym min. 2 lata,
  • Łatwość komunikacji z gośćmi - upselling i crosselling
  • Kreatywność w organizowaniu mini eventów,
  • Znajomość programów foodsoft, excel,
  • Umiejętność analitycznego myślenia podczas składania zamówień
  • Nastawienia na wysoki poziom obsługi gości,
  • Umiejętność pracy na każdym stanowisku (bar, kuchnia),
  • Stanowcze wydawanie poleceń oraz rozliczanie personelu z wykonania zleconych zadań,
  • Możliwość pracy w weekendy i święta,
  • Aktualna książeczka sanepidu.

Oferujemy

  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
  • Stabilną pracę w prężnie rozwijającej się firmie
  • Premie uznaniowe za wysoką efektywność pracy i zaangażowanie
  • Profesjonalne szkolenia
  • Rozbudowany pakiet świadczeń socjalnych (karty multisport, opieka medyczna LuxMed)
  • Możliwość awansu na menagera regionalnego
  • Dobrą atmosferę pracy
  • Wynagrodzenie od 3000 do 4000 PLN netto plus premie
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kierownik Kawiarni So! Coffee

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Kraków, Lotnisko Balice, ul. Kapitana Mieczysława Medweckiego 1    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa agencyjna  pełny etat
    9 dni
    Twój zakres obowiązków Zarządzanie kawiarnią i dbanie o pozytywną atmosferę; Zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości; Zachowanie wysokiego standardu bezpieczeństwa wydawanych posiłków oraz napojów; Zarządzanie zespołem Baristów; Stałe poszerzanie wiedzy gastronomicznej oraz...
  • Kierownik Kawiarni Costa Coffee

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Białystok, ul. Świętojańska 15, Mickiewicza    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa agencyjna
    11 dni
    Twój zakres obowiązków Zarządzanie kawiarnią i dbanie o pozytywną atmosferę; Zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości; Zachowanie wysokiego standardu bezpieczeństwa wydawanych posiłków oraz napojów; Zarządzanie zespołem Baristów; Stałe poszerzanie wiedzy gastronomicznej oraz...