Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    13 godz.
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Pilawa, S17    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    11 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
Zobacz więcej ofert pracy

Menadżer restauracji

McDonald's Polska Sp. z o.o.
mazowieckie, Warszawa - ul. Żwirki i Wigury 1
4 900 zł brutto/mies.
kierownik/koordynator / menedżer
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
1013 dni temu
Dołącz do zespołu w Warszawa na stanowisku Menadżer w restauracji McDonald’s, od 4900,00 brutto miesięcznie
 

Szukasz pracy, która da Ci możliwości rozwoju i awansu?

 

Chcesz pracować ramię w ramię z fajnymi ludźmi, w zgranym zespole przy stabilnym zatrudnieniu oraz uczciwych warunkach pracy? Aplikuj już dziś!

 

Aktualnie poszukujemy kandydatów na stanowisko Menadżer do restauracji McDonald’s na Lotnisku Chopina ul. Żwirki i Wigury 1 w Warszawie.


Bezpieczeństwo


Zacznijmy od najważniejszego: bezpieczeństwo naszych kandydatów i pracowników jest dla nas priorytetem. W związku z pandemią w restauracjach stosujemy obecnie zaostrzone środki ochrony i procedury.

Menadżer restauracji
Miejsce pracy: Warszawa - ul. Żwirki i Wigury 1
Za co będziesz odpowiadać?
  • zarządzanie restauracją oraz koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi w McDonald’s procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska,
  • ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji,
  • kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny,
  • wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji,
  • sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji,
  • obsługa poszczególnych stanowisk pracy - w razie potrzeby
Czego oczekujemy?
  • zdolności interpersonalnych oraz chęci do szkolenia i rozwoju zawodowego,
  • umiejętności pracy w zespole,
  • umiejętności i podejmowania decyzji,
  • dyscypliny i sumienności,
  • energii i zaangażowania,
  • dyspozycyjności,
  • pozytywnego nastawienia do pracy i gości restauracji.
Co oferujemy w zamian?
  • wynagrodzenie zawsze na czas 26,00 zł brutto/godz, 
  • 20% dodatku za pracę w nocy
  • 5 zł brutto/godz dodatku za pracę w niedzielę i święto
  • 2 zł - 3 zł brutto/godz dodatku za brak absencji
  • rozwinięty system szkoleń połączony z rozwojem kompetencji
  • nagrody na platformie Nais (od 20 do 300zł miesięcznie)
  • stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • nagrodę 1500 zł brutto za polecenie swoich znajomych do pracy,
  • zniżki na posiłki dla pracowników, bonifikartę, prywatną opiekę medyczną w Enel-Med,
  • pracę w miejscu, w którym ceni się atmosferę i wzajemne relacje,
  • możliwość szybkiego rozwoju i awansu.

Odwiedź nas i przekonaj się, ze to praca dla Ciebie! Do zobaczenia!

W McDonald’s promujemy kulturę równych szans w zatrudnieniu. Nasze drzwi są otwarte dla wszystkich, aktywnie angażujemy się w tworzenie otwartego i integrującego środowiska pracy. Wierzymy, że różnorodność zespołu jest jego wartością, a wszyscy pracownicy traktowani są z godnością i szacunkiem.

 

 

Podobne oferty

  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    13 godz.
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Pilawa, S17    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    11 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...