LANFAM Sp. z o.o. Sp. k. zajmuje się kompleksową obsługą zakładów pracy w zakresie prowadzenia stołówek zakładowych, obsługi vendingowej, dostarczaniem napojów oraz cateringu. Łączymy w sobie innowacyjność z tradycyjnym podejściem do kuchni.
Naszym celem jest bycie liderem jakości i niezawodnym partnerem w żywieniu Pracowników w zakładach pracy i biurach. Nasz pakiet usług gastronomicznych tworzy nową jakość na rynku gastronomicznej obsługi zakładów pracy. Jesteśmy skoncentrowani na jakości i organizacji pracy.
Region: Wielkopolska
-
Zapewnienie najwyższego poziomu usług;
-
Sporządzanie kosztorysów i dziennej analizy kosztów;
-
Organizacja pracy podległego personelu;
-
Kontrola przestrzegania zasad higieny;
-
Dbanie o najwyższe standardy obsługi klienta;
-
Doświadczenie zawodowe na stanowisku menadżera restauracji;
-
Wykształcenie minimum średnie;
-
Znajomość najnowszych trendów kulinarnych oraz kreatywność;
-
Pasję, zapał i kreatywność;
-
Doświadczenie w zarządzaniu personelem oraz organizacji imprez okolicznościowych;
-
Umiejętność kalkulacji cenowych i prowadzenia ewidencji gastronomicznej;
-
Praktyczną znajomość systemów kontroli jakości i czystości (HACCP);
-
Umiejętności organizacyjne i pozytywną energię;
-
Dobrej znajomości pakietu MS Office;
-
Aktualną książeczkę sanepidu;
-
Komunikatywna znajomość języka angielskiego będzie atutem.
-
Możliwość rozwoju zawodowego i awansu, udział we współtworzeniu wyjątkowych usług gastronomicznych i standardów obsługi klienta;
-
Atrakcyjne warunki zatrudnienia;
-
System szkoleń i możliwości dzielenia się wiedzą z innymi;
-
Ciekawą pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie;
-
Dobrą i życzliwą atmosferę pracy;
-
Możliwość samorealizacji i doskonalenia zawodowego;