Nowo otwierana restauracja McDonald’s ® MOP Machnacz, trasa A1, zatrudni pracowników na stanowisko:
-
zarządzanie restauracją i koordynację pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi
w McDonald’s procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska -
kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny
-
sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji
-
stałą pracę w stabilnej firmie będącej liderem w branży
-
możliwości rozwoju zawodowego i awansu
-
nowoczesne zasady zarządzania biznesem
-
rozwinięty system szkoleń
-
system wynagrodzeń bezpośrednio związany z efektywnością i wynikami pracy
-
zdolności interpersonalnych
-
chęci do szkolenia i rozwoju zawodowego
-
umiejętności pracy w zespole
-
umiejętności podejmowania decyzji
-
dyscypliny i sumienności
-
energii i zaangażowania
-
dyspozycyjności