Najnowsze oferty pracy

  • Menedżer Gastronomii i Marketingu

    Hotel Fryderyk Sp. z o.o.   Duszniki-Zdrój, Hotel Fryderyk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zakres Obowiązków: Zarządzanie Gastronomią: Nadzór nad działaniem restauracji i baru. Monitorowanie jakości obsługi i satysfakcji klientów. Współpraca z zespołem kuchni w celu opracowania atrakcyjnych ofert menu. Marketing Gastronomiczny i Hotelowy: Tworzenie i wdrażanie strategii...
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
Zobacz więcej ofert pracy

Manager Restauracji

Prowansja Sp. z o.o.
Piaseczno
kierownik/koordynator
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
1030 dni temu

Ogólnopolska sieć restauracji specjalizująca się w serwowaniu dań obiadowych, skupiająca pod swoim logo dwa brandy – Bistro Polskie oraz My Asia - poszukuje osób na stanowisko:

Manager Restauracji
Miejsce pracy: Piaseczno

Zakres obowiązków:

  • Zarządzanie restauracją oraz podległym personelem
  • Realizacja wyznaczonego budżetu oraz odpowiedzialność za wyniki finansowe restauracji
  • Koordynacja obszaru produkcji, sprzedaży oraz sali restauracyjnej (dbanie o estetykę i wystrój)
  • Dążenie do zapewnienia satysfakcji klientów poprzez dostarczenie produktów o wysokiej jakości oraz profesjonalną obsługę
  • Zarządzanie podległym zespołem poprzez motywowanie go do osiągania założonych celów

Wymagania:

  • Minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w sieci gastronomicznej
  • Doświadczenie w pracy w branży retail – warunek konieczny!
  • Doświadczenie w zarządzaniu kilkunastoosobowym zespołem
  • Doświadczenie w zarządzaniu zmianą, szkoleniu pracowników i wprowadzaniu standardów
  • Nastawienie na budowanie pozytywnych relacji z klientami
  • Umiejętność pracy opierającej się na wskaźnikach jakościowych oraz ilościowych
  • Umiejętność organizacji pracy własnej i podległego zespołu, koncentracji na celach
  • Umiejętność budowania oraz motywowania zespołu
  • Kreatywność i zaangażowanie
  • Aktualna książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych
Oferujemy:
  • Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko
  • Zatrudnienie w oparciu umowy o pracę
  • Możliwość rozwoju zawodowego
  • Pracę w młodym dynamicznym zespole
  • Narzędzia pracy zgodne ze stanowiskiem

 

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Poznaj

EBS Spółka Akcyjna

EBS S.A. jest właścicielem sieci pralni –„ Pralnia EBS”.  Dzięki posiadaniu unikalnego know-how, znajomości rynku, rozwiniętej sieci dystrybucji oraz znajomości zagadnień biznesu w regionie jest obecnie liderem branży pralniczej.W całej Polsce znajduje się 126 pralni EBS. W samej Warszawie i okolicach mieszkańcy mają do dyspozycji 28 pralni EBS. Pralnie EBS są zlokalizowane w centrach handlowych w dużych miastach, zapewniając tym samym swoim klientom stały dostęp do wysokiej jakości usług pralniczych w przystępnych cenach.Pralnie EBS w Polsce to 2 miliony klientów rocznie i ponad 5 milionów wypranych sztuk odzieży.

Podobne oferty

  • Menedżer Gastronomii i Marketingu

    Hotel Fryderyk Sp. z o.o.   Duszniki-Zdrój, Hotel Fryderyk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zakres Obowiązków: Zarządzanie Gastronomią: Nadzór nad działaniem restauracji i baru. Monitorowanie jakości obsługi i satysfakcji klientów. Współpraca z zespołem kuchni w celu opracowania atrakcyjnych ofert menu. Marketing Gastronomiczny i Hotelowy: Tworzenie i wdrażanie strategii...
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...