W związku z otwarciem nowej, innowacyjnej restauracji w centrum Warszawy, dla naszego Klienta poszukujemy osoby na stanowisko:
Manager Restauracji
Warszawa
Obowiązki:
· Całościowe zarządzanie restauracją
· tworzenie i wdrażanie nowych konceptów marketingowych w celu rozwoju restauracji
· współtworzenie z szefem kuchni nowych przepisów
· Kreowanie nowych perspektyw sprzedażowych
· zarządzanie zespołem
· Nawiązywanie i prowadzenie współpracy z nowymi klientami, profesjonalna i rzetelna obsługa,
· zarzadzanie stanami magazynowymi
· zarzadzanie food cost
· Przeprowadzanie inwentaryzacji
· Dbanie o wysoki poziomu satysfakcji klienta i wysoką jakość obsługi
· Odpowiedzialność za wyniki finansowe
Wymagania:
· otwartość i komunikatywnosc
· doswiadczenie w zarzadaniu zespołem
· nastawienie na wysoki poziom obsługi Klienta
· Samodzielność i dynamizm w działaniu
· Odpowiedzialność i odporności na stres
· Dyspozycyjność
Prosimy o dopisanie w CV klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i wprowadzenie ich do bazy danych firmy HRK S.A z siedzibą w Warszawie przy Pl. Bankowym 2 w celu przedstawiania mi ofert zatrudnienia, zgodnie z przepisami ustawy z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z poź. zm.). Przyjmuję do wiadomości, że przysługuje mi prawo wglądu do treści moich danych oraz ich poprawiania.