ZOSTAŃ
MANAGEREM
nowo otwieranej
restauracji McDonald’s®
w Gdyni
- zarządzanie restauracją i koordynację pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi w McDonald’s procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska
- kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny
- sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji
- stałą pracę w stabilnej firmie będącej
liderem w branży
- możliwości rozwoju zawodowego i awansu
- nowoczesne zasady zarządzania biznesem
- rozwinięty system szkoleń
- system wynagrodzeń bezpośrednio
związany z efektywnością i wynikami pracy
- zdolności interpersonalnych
- chęci do szkolenia i rozwoju zawodowego
- umiejętności pracy w zespole
- umiejętności podejmowania decyzji
- dyscypliny i sumienności
- energii i zaangażowania
- dyspozycyjności
|