Artus Resort to połączenie 3-gwiazdkowego Hotelu Artus z nowym aparthotelem, Sowią Doliną. Miejsce, gdzie nowocześnie urządzone wnętrza wspaniale komponują się ze 120 letnią historią obiektu. Położony w prestiżowej części Karpacza. Obsługa oraz oferowane usługi są na bardzo wysokim poziomie. Dbamy o najmniejszy szczegół, tak aby odwiedzający nas Goście czuli się w naszym obiekcie jak najbardziej komfortowo.
Manager Restauracji
miejsce pracy: Karpacz
Opis stanowiska:
- Zarządzanie restauracją bufetową oraz restauracją a'la carte
- Zarządzanie podległym zespołem i tworzenie grafików
- Odpowiedzialność za realizację założeń budżetowych
- Kontrolę i optymalizację kosztów
- Prowadzenie dokumentacji obu restauracji
- Szkolenie i motywowanie zespołu
- Zapewnienie Gościom wysokiej jakości produktów oraz profesjonalnej obsługi
- Nadzorowanie poziomu stanów magazynowych i zakupów
- Nadzór nad estetyką lokalu i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP
Wymagania:
- Umiejętność podejmowania samodzielnych i szybkich decyzji
- Sumienność, zaangażowanie, uczciwość, wysoka kultura osobista
- Wysoka umiejętność organizacji pracy własnej oraz zespołu
- Doświadczenie na stanowisku kierowniczym w sieci gastronomicznej min. 2 lata
- Sprawnego posługiwania się pakietem MS Office (szczególnie Excel)
- Znajomość języka angielskiego
Oferujemy:
- Pracę w młodym zespole
- Przyjazną atmosferę pracy
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub umowę o współpracę
- Wynagrodzenie adekwatne do pełnionego stanowiska
- Mieszkanie służbowe