Najnowsze oferty pracy

  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Skawina    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 godz.
    Opis stanowiska: Codzienne nadzorowanie działalności restauracji, Koordynacja pracy zespołu kuchni i sali (20 osób) Monitorowanie jakości serwowanych potraw oraz usług świadczonych przez personel. Rekrutacja, szkolenie i rozwój pracowników. Planowanie grafiku pracy oraz zarządzanie czasem...
  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Ameryka (pow. olsztyński, gm. Olsztynek), Restauracja Pracownicza w Centrum Logistycznym Zalando    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Opis stanowiska Organizacja pracy personelu, tworzenie grafików, Zarządzanie budżetem, Przygotowywanie i obsługa eventów, Przygotowanie zestawień i raportów, Przestrzeganie zasad higieny, BHP oraz standardów Sodexo, Rekrutacja, Prowadzenie szkoleń dla pracowników, Utrzymywanie dobrych...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Poznań    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków. Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych i składanie zamówień. Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności. Utrzymywanie dobrych relacji z klientem. Współpraca z Szefem...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Śrem    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków. Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych i składanie zamówień. Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności. Utrzymywanie dobrych relacji z klientem. Współpraca z Szefem...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Kórnik    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków. Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych i składanie zamówień. Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności. Utrzymywanie dobrych relacji z klientem. Współpraca z Szefem...
  • Kierownik Kawiarni Costa Coffee

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Białystok, ul. Świętojańska 15, Mickiewicza    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa agencyjna
    1 dni
    Twój zakres obowiązków Zarządzanie kawiarnią i dbanie o pozytywną atmosferę; Zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości; Zachowanie wysokiego standardu bezpieczeństwa wydawanych posiłków oraz napojów; Zarządzanie zespołem Baristów; Stałe poszerzanie wiedzy gastronomicznej oraz...
  • Kierownik Kawiarni So! Coffee

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Kraków, Lotnisko Balice, ul. Kapitana Mieczysława Medweckiego 1    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa agencyjna  pełny etat
    5 dni
    Twój zakres obowiązków Zarządzanie kawiarnią i dbanie o pozytywną atmosferę; Zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości; Zachowanie wysokiego standardu bezpieczeństwa wydawanych posiłków oraz napojów; Zarządzanie zespołem Baristów; Stałe poszerzanie wiedzy gastronomicznej oraz...
Zobacz więcej ofert pracy

Manager Restauracji

CFI Hotels Group
Warszawa
praca stacjonarna
1738 dni temu

Grupa Hotelowa CFI to 17 obiektów hotelowych, hoteli**** oraz 6 znakomitych restauracji w Polsce.

To w jej ramach działa prestiżowa restauracja z rekomendacją Michelin, specjalizująca się w prawdziwie polskiej kuchni, zlokalizowana w sercu Warszawy, która poszukuje doświadczonego pracownika na stanowisko:

Manager Restauracji
Miejsce pracy: Warszawa
Jak wyobrażamy sobie Twoje obowiązki:

 

Będziesz dbał/dbała o najwyższy stopień obsługi, satysfakcję naszych Gości.

Będziesz dbał/a o mistrzowski poziom serwowanych dań.

Będziesz filarem zespołu, z którym poprowadzicie restaurację na najwyższym poziomie.

Będziesz odpowiedzialny/a za

  • Przestrzeganie przepisów BHP i Sanepid
  • Realizację celu sprzedażowego
  • Kontrolę kosztów eksploatacyjnych
  • Aktywny udział w kreowaniu i prowadzeniu działań marketingowych
Jeśli:
  • Znasz się na prowadzeniu restauracji, zajmujesz się tym co najmniej 2 lata
  • Posiadasz wykształcenie gastronomiczne
  • Posiadasz doświadczenie w kierowaniu zespołem pracowników
  • Nie boisz się wyzwań
  • Jesteś odpowiedzialny, serdeczny i pomocny
  • Jesteś dobrym szefem, którego pracownicy cenią i szanują
Proponujemy
  • Pracę w prestiżowej Restauracji z rekomendacją Michelin
  • Rozwój zawodowy w ramach największej Grupy Hotelowo Gastronomicznej w Polsce
  • Współpracę z profesjonalną kadrą
  • Atrakcyjne i terminowe wynagrodzenie

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Central Fund of Immovables Sp. z o.o. z siedzibą w 90-312 Łódź, Pl. Zwycięstwa 2, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”.

Wysyłając zgłoszenie rekrutacyjne do firmy Central Fund of Immovables Sp. z o.o. z siedzibą w 90-312 Łódź, Pl. Zwycięstwa 2 (Pracodawca), zgadzasz się na przetwarzanie przez Pracodawcę danych Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Central Fund of Immovables Sp. z o.o. z siedzibą w 90-312 Łódź, Pl. Zwycięstwa 2
2) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu. - na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz Kodeksu Pracy z dnia 26 czerwca 1974 r.
3) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres trwania rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.
4) Posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody.
5) Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
6) Podanie danych osobowych jest obligatoryjne w oparciu o przepisy prawa a w pozostałym zakresie jest dobrowolne.

 

Podobne oferty

  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Skawina    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 godz.
    Opis stanowiska: Codzienne nadzorowanie działalności restauracji, Koordynacja pracy zespołu kuchni i sali (20 osób) Monitorowanie jakości serwowanych potraw oraz usług świadczonych przez personel. Rekrutacja, szkolenie i rozwój pracowników. Planowanie grafiku pracy oraz zarządzanie czasem...
  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Ameryka (pow. olsztyński, gm. Olsztynek), Restauracja Pracownicza w Centrum Logistycznym Zalando    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Opis stanowiska Organizacja pracy personelu, tworzenie grafików, Zarządzanie budżetem, Przygotowywanie i obsługa eventów, Przygotowanie zestawień i raportów, Przestrzeganie zasad higieny, BHP oraz standardów Sodexo, Rekrutacja, Prowadzenie szkoleń dla pracowników, Utrzymywanie dobrych...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Poznań    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków. Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych i składanie zamówień. Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności. Utrzymywanie dobrych relacji z klientem. Współpraca z Szefem...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Śrem    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków. Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych i składanie zamówień. Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności. Utrzymywanie dobrych relacji z klientem. Współpraca z Szefem...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Kórnik    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków. Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych i składanie zamówień. Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności. Utrzymywanie dobrych relacji z klientem. Współpraca z Szefem...
  • Kierownik Kawiarni Costa Coffee

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Białystok, ul. Świętojańska 15, Mickiewicza    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa agencyjna
    1 dni
    Twój zakres obowiązków Zarządzanie kawiarnią i dbanie o pozytywną atmosferę; Zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości; Zachowanie wysokiego standardu bezpieczeństwa wydawanych posiłków oraz napojów; Zarządzanie zespołem Baristów; Stałe poszerzanie wiedzy gastronomicznej oraz...
  • Kierownik Kawiarni So! Coffee

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Kraków, Lotnisko Balice, ul. Kapitana Mieczysława Medweckiego 1    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa agencyjna  pełny etat
    5 dni
    Twój zakres obowiązków Zarządzanie kawiarnią i dbanie o pozytywną atmosferę; Zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości; Zachowanie wysokiego standardu bezpieczeństwa wydawanych posiłków oraz napojów; Zarządzanie zespołem Baristów; Stałe poszerzanie wiedzy gastronomicznej oraz...