Najnowsze oferty pracy

  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Skawina    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Opis stanowiska: Codzienne nadzorowanie działalności restauracji, Koordynacja pracy zespołu kuchni i sali (20 osób) Monitorowanie jakości serwowanych potraw oraz usług świadczonych przez personel. Rekrutacja, szkolenie i rozwój pracowników. Planowanie grafiku pracy oraz zarządzanie czasem...
Zobacz więcej ofert pracy

Manager Restauracji

SETKA POLSKA sp. z o.o.
Wrocław
praca stacjonarna
1829 dni temu

SETKA POLSKA sp. z o.o.


Setka to koncept, który pojawił się ponad 8 lat temu we Wrocławiu, gdzie przez ten czas nasza restauracja stała się kultowym miejscem w tym mieście. Wyróżniamy się poprzez stworzenie niepowtarzalnych receptur i potraw a także tradycyjnych polskich drinków, podawanych praktycznie 24 godziny na dobę w przyjaznej atmosferze, przez doskonale wyszkolony personel.

Manager Restauracji
Miejsce pracy: Wrocław


Obowiązki:

  • nadzór nad personelem restauracji w trakcie zmiany
  • kontrola jakości serwowanych dań i napojów
  • zarządzanie czasem pracy pracowników
  • delegowanie zadań
  • dbałość o przestrzeganie procedur i standardów konceptu
  • motywacja pracowników
  • kontrola kosztów
  • dbałość o podnoszenie jakości obsługi i sprzedaży

Wymagania:

  • doświadczenie na podobnym stanowisku
  • dyspozycyjność
  • uczciwość i zaangażowanie

Oferujemy:

  • stabilne warunki zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę
  • atrakcyjne wynagrodzenie
  • program bonusowy
  • szkolenie
  • możliwość rozwoju zawodowego
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Skawina    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Opis stanowiska: Codzienne nadzorowanie działalności restauracji, Koordynacja pracy zespołu kuchni i sali (20 osób) Monitorowanie jakości serwowanych potraw oraz usług świadczonych przez personel. Rekrutacja, szkolenie i rozwój pracowników. Planowanie grafiku pracy oraz zarządzanie czasem...