Najnowsze oferty pracy

  • Menedżer Gastronomii i Marketingu

    Hotel Fryderyk Sp. z o.o.   Duszniki-Zdrój, Hotel Fryderyk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zakres Obowiązków: Zarządzanie Gastronomią: Nadzór nad działaniem restauracji i baru. Monitorowanie jakości obsługi i satysfakcji klientów. Współpraca z zespołem kuchni w celu opracowania atrakcyjnych ofert menu. Marketing Gastronomiczny i Hotelowy: Tworzenie i wdrażanie strategii...
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
Zobacz więcej ofert pracy

Manager Restauracji

ASB spolka cywilna
Gdańsk
praca stacjonarna
2001 dni temu

Ogłoszenie numer: 2359138, z dnia 2019-03-26

Chcemy, abyś na krótką chwilę przeniósł się do Gruzji, poczuł jej klimat, odkrył smak i przeżył prawdziwą gruzińską ucztę.

W Październiku  2015 roku we Wrocławiu powstał nasz pierwszy lokal.  Ogromne zainteresowanie oraz tłumy zadowolonych gości uświadomiły nas, że w Polsce brakowało Wam gruzińskich restauracji. Dziś znajdziecie nas  między innymi we Wrocławiu, Warszawie, Krakowie, Szczecinie, Poznaniu, Kielcach, Bielsko-Białej a lista miast wciąż rośnie

Manager Restauracji

Miejsce pracy: Gdańsk

 

Opis stanowiska

Sieć restauracji "Chinkalnia  restauracja  gruzińska" w związku z otwarciem restauracji w Gdańsku poszukuje osoby na stanowisko: MANAGER  RESTAURACJI

 

Twoje obowiązki:

  • Odpowiedzialność za przygotowywanie posiłków zgodnie standardów marki
  • Zaopatrywanie restauracji w niezbędne produkty i materiały
  • Dbanie o wysoką jakość świadczonych usług oraz  najwyższych standardów w zakresie Obsługi Klienta
  • Zapewnienie realizacji zasad HACCP, dobrej praktyki higienicznej i BHP
  • Zarządzanie zespołem i organizacją jego pracy
  • Przygotowanie raportów i ich analiza

Wymagania

Czego oczekujemy:

  • Doświadczenia na podobnym stanowisku w Gastronomii
  • Umiejętności zarządzania kapitałem ludzkim
  • Bardzo dobrej organizacji pracy, inicjatywy i samodzielności
  • Zaangażowania i odpowiedzialności
  • Energii i pozytywnego nastawienia.

Oferujemy

  • Wyjątkowa atmosfera pracy w międzynarodowej sieci
  • Stabilne warunki zatrudnienia
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Menedżer Gastronomii i Marketingu

    Hotel Fryderyk Sp. z o.o.   Duszniki-Zdrój, Hotel Fryderyk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zakres Obowiązków: Zarządzanie Gastronomią: Nadzór nad działaniem restauracji i baru. Monitorowanie jakości obsługi i satysfakcji klientów. Współpraca z zespołem kuchni w celu opracowania atrakcyjnych ofert menu. Marketing Gastronomiczny i Hotelowy: Tworzenie i wdrażanie strategii...
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...