Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca managera baru

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    17 godz.
    Twoje główne zadania: współpraca z Managerem Baru w zakresie zarządzania barem szybkiej obsługi TopDrive poprzez nadzór nad poziomem sprzedaży oraz wdrażanie efektywnych rozwiązań; kierowanie pracą zespołu koordynowanie procesu zamówień towaru i surowców niezbędnych do...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...
Zobacz więcej ofert pracy

Manager Restauracji

Restauracja Trzy Kolory
Warszawa
praca stacjonarna
3053 dni temu

Ogłoszenie numer: 1038387, z dnia 2016-04-05

Restauracja Trzy Kolory zlokalizowana w Warszawie przy ul. Czerskiej 14

zatrudni osobę na stanowisko:

Manager Restauracji

Miejsce pracy: Warszawa

 

Opis stanowiska

  • zarządzanie kilkuosobowym zespołem pracowników

  • efektywne planowanie pracy podległemu zespołowi

  • zarządzanie i dbanie o wizerunek restauracji

  • udział w akcjach promocyjnych, reklamowych dot. restauracji

  • współpraca z Szefem Kuchni w ramach organizacji rezerwacji

  • współpraca z managerem ds. rezerwacji

  • odpowiedzialność za rozliczenia finansowe, stany magazynowe, realizacje budżetowe

  • kontakt z dostawcami, optymalizacja kosztów zakupów

  • ścisła współpraca z księgowością, kadrami i dz. marketingu

  • dbanie o wysoki standard usług oraz zadowolenie klientów restauracji

Wymagania

Od kandydatów oczekujemy:

  • doskonała znajomość specyfiki pracy w branży gastronomicznej

  • umiejętności budowania sprzedaży

  • min. 2- letniego doświadczenia w nadzorze nad funkcjonowaniem restauracji

  • umiejętności zarządzania zespołem i motywowania go do pracy

  • dobrej znajomości MS Office

  • umiejętności pracy pod presją czasu i zadań

  • otwartości na zmiany i kreatywności

  • bardzo dobrej organizacji pracy

  • dyspozycyjności

  • znajomość HACCP

  • umiejętności negocjacyjne, sprzedażowe

  • aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne

Oferujemy

  • pracę w dużej dynamicznie rozwijającej się firmie

  • możliwość rozwoju zawodowego i osobistego

  • możliwość realizacji samodzielnych projektów

  • motywujące wynagrodzenie uzależnione od wyników ekonomicznych

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Zastępca managera baru

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    17 godz.
    Twoje główne zadania: współpraca z Managerem Baru w zakresie zarządzania barem szybkiej obsługi TopDrive poprzez nadzór nad poziomem sprzedaży oraz wdrażanie efektywnych rozwiązań; kierowanie pracą zespołu koordynowanie procesu zamówień towaru i surowców niezbędnych do...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...