Grupa hotelowa Dobry Hotel,
do Hotelu Różany Gaj poszukuje kandydatów na stanowisko:
-
aktywne uczestnictwo w tworzeniu wizerunku Hotelu;
-
organizacja pracy działu restauracja;
-
szkolenie nowych pracowników i nadzór nad poziomem obsługi Gości w restauracji;
-
utrzymanie wskaźnika „beverage costu” na wymaganym poziomie;
-
uczestnictwo w procesie przygotowania karty menu;
-
przygotowywanie karty alkoholi i win we współpracy z dostawcami;
-
przygotowywanie i nadzór na eventami w porozumieniu ze specjalistą ds. konferencji i bankietów.
-
bardzo dobra organizacja pracy własnej;
-
wysoka kultura osobista;
-
znajomość technik obsługi Gości;
-
umiejętność doboru win do posiłków;
-
umiejętność podejmowania decyzji;
-
umiejętność organizacji pracy podległego personelu;
-
znajomość języka angielskiego;
-
wysokie zdolności komunikacyjne;
-
umiejętność przekazywania wiedzy.
-
udział w rozwoju szybko rozwijającej się firmy;
-
ciekawą i samodzielną pracę w młodym zespole;
-
możliwości rozwoju i awansu w ramach struktur firmy w Trójmieście i całej Polsce;
-
możliwość korzystania z wiedzy i doświadczenia managerów kilku hoteli i restauracji;
-
system premiowy zależny od osiąganych efektów.