Najnowsze oferty pracy

  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...
  • Zastępca managera baru

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    16 godz.
    Twoje główne zadania: współpraca z Managerem Baru w zakresie zarządzania barem szybkiej obsługi TopDrive poprzez nadzór nad poziomem sprzedaży oraz wdrażanie efektywnych rozwiązań; kierowanie pracą zespołu koordynowanie procesu zamówień towaru i surowców niezbędnych do...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca śląskie Gliwice Manager Restauracji Gliwice
Manager Restauracji we włoskim stylu

Manager Restauracji we włoskim stylu

P.H.U. DAKO sp.z.o.o.
Gliwice, Gliwice - centrum
praca stacjonarna
1835 dni temu

Otwieramy nową restaurację na Rynku w Gliwicach.

Chcemy stworzyć miejsce w którym goście będą czuli się jak u siebie w domu, gdzie smak dań będzie zapamiętany na długie chwile ale i będzie zawsze taki sam. "Gościnność" to nasze motto. Stawiamy na świeże produkty sprowadzane prosto z Włoch bo kuchnia tego Państwa będzie dominującą.

 

Poszukujemy kandydata/ki na stanowisko:

 

Manager Restauracji we włoskim stylu
Miejsce pracy: Gliwice - centrum
Zadania:
  • efektywne i wydajne zarządzanie restauracją
  • podejmowanie działań w zakresie pozyskiwania nowych Klientów, promowanie i reprezentowanie restauracji
  • inicjowanie i podejmowanie działań zmierzających do optymalizacji kosztów oraz generowanie marży
  • zapewnienie najwyższej jakości obsługi Klienta
  • zapewnienie wysokiego standardu usług i przyjaznej atmosfery
  • rozwój i szkolenie pracowników
  • koordynacja i organizację pracy pracowników
Wymagania:
  • osoba z doświadczeniem gastronomicznym
  • dyspozycyjna
  • pomysłowa
  • osoba z pasją i zaangażowaniem
  • umiejąca samodzielnie rozwiązywać problemy
  • osoba potrafiąca łatwo nawiązywać i podtrzymywać relacje z klientem
  • mile widziana znajomość języka angielskiego
Oferujemy:

W zamian oferujemy pracę w miłej atmosferze i na dobrych warunkach płacowych.

 

Podobne oferty

  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...
  • Zastępca managera baru

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    16 godz.
    Twoje główne zadania: współpraca z Managerem Baru w zakresie zarządzania barem szybkiej obsługi TopDrive poprzez nadzór nad poziomem sprzedaży oraz wdrażanie efektywnych rozwiązań; kierowanie pracą zespołu koordynowanie procesu zamówień towaru i surowców niezbędnych do...