Manager Restauracji Pracowniczej
Miejsce pracy: Poznań
Opis stanowiska:
- Zarządzanie prestiżową restauracją pracowniczą,
- Organizowanie i koordynowanie pracy podległego zespołu,
- Zarządzanie wszystkimi procesami operacyjnymi, procedurami i planami działania związanymi z utrzymaniem standardów marki,
- Współtworzenie strategii sprzedażowej i marketingowej,
- Budowanie otwartego i zaangażowanego zespołu,
- Zarządzanie budżetem i utrzymanie optymalnego poziomu kosztów pracy poprzez odpowiednie planowanie, analizę i kontrolę czasu pracy.
Wymagania:
- Minimum 3-letniego doświadczenia w samodzielnym zarządzaniu restauracją,
- Praktycznej znajomości zagadnień związanych z prowadzeniem restauracji,
- Znajomości systemu HACCP oraz międzynarodowych standardów bezpieczeństwa żywności,
- Bardzo dobrej organizacji pracy oraz samodzielności,
- Umiejętności pracy pod presją czasu,
- Znajomość systemów: Gastro POS (mile widziana),
- Umiejętność kierowania zespołem i motywowania pracowników.
Oferujemy:
- Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, poniedziałek - piątek w godz. 6:00-14:00
- Benefity: prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie, Multisport, bony na święta, premia roczna,
- Możliwości rozwoju w międzynarodowej firmie,
- Rozbudowany system szkoleń wewnętrznych i zewnętrznych,
- Świetną atmosferę pracy, wspólnie z ludźmi, którzy wierzą w wartości firmy i wprowadzają je w życie.
Poznaj
Sodexo Polska Spółka z o. o.
Od początku naszego istnienia, w Sodexo mamy konkretną wizję działalności – to ona wytycza kierunek, w którym zmierzamy. Przyjęta przez nas perspektywa stoi u podstaw wszystkiego, co robimy.Wierzymy, że konkretne działania i codzienne wysiłki prowadzą do realnej poprawy życia ludzi, lokalnych społeczności i funkcjonowania naszej planety. Właśnie dlatego naszym celem jest czynienie życia lepszym dla wszystkich.