Manager Restauracji (K/M)
Miejsce pracy: Łódź
Opis stanowiska:
- Zarządzanie podległym zespołem,
- Zatrudnianie i szkolenie pracowników,
- Remanent i inwentaryzacja,
- Składanie zamówień, odbiór dostaw oraz kontakt z dostawcami (ustalanie dodatkowych warunków współpracy),
- Raportowanie wyników sprzedażowych,
- Dbanie o utrzymanie prawidłowego poziomu i wysokości miesięcznych wydatków na towar.
Wymagania:
- Minimum 2-letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej,
- Doświadczenie w zarządzaniu personelem oraz budowaniu dobrych relacji zarówno z
- Pracownikami, jak i Klientami,
- Bardzo dobra organizacja pracy,
- Znajomość pakietu Office,
- Pasja, zaangażowanie, pozytywna energia i dążenie do najwyższych standardów obsługi klienta.
Oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę,
- Możliwość rozwoju zawodowego, a także realny udział we współtworzeniu unikalnych, prestiżowych usług gastronomicznych i standardów obsługi klienta,
- Pracę od poniedziałku do piątku
- Ciekawe wyzwania zawodowe,
- Ocenę pracy opartą na jasno określonych kryteriach,
- Pakiet świadczeń socjalnych, w tym prywatną opiekę medyczną, bony na święta, Multisport, ubezpieczenie, premię roczną, dodatkowy urlop na wolontariat,
- Dobrą i życzliwą atmosferę pracy
Poznaj
Sodexo Polska Spółka z o. o.
Od początku naszego istnienia, w Sodexo mamy konkretną wizję działalności – to ona wytycza kierunek, w którym zmierzamy. Przyjęta przez nas perspektywa stoi u podstaw wszystkiego, co robimy.Wierzymy, że konkretne działania i codzienne wysiłki prowadzą do realnej poprawy życia ludzi, lokalnych społeczności i funkcjonowania naszej planety. Właśnie dlatego naszym celem jest czynienie życia lepszym dla wszystkich.