Najnowsze oferty pracy

  • Key Account Manager

    SMARTLUNCH S.A.   zachodniopomorskie    praca mobilna
    siedziba firmy: Czechy
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 500 - 9 500 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    3 dni
    Tasks: Acquiring new customers and restaurants for SmartLunch, including advising on the best option for the company's offer; Managing the whole process from acquisition to signing contracts with companies and restaurants; Maintaining and developing relationships with the company's customers; Active...
  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
  • Zastępca managera restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    10 dni
    Zadania: Zarządzanie restauracją i personelem; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klientów; Organizacja szkoleń dla personelu; Współpraca z Managerem Restauracji i Szefem Kuchni;
  • Manager kuchni

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników. Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie). Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy...
  • Opiekun zmiany w restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: Koordynowanie pracy zespołu w trakcie zmiany. Współpraca z zarządem w zakresie zamawiania towarów. Monitorowanie i kontrola jakości serwowanych potraw. Zapewnienie wysokiego standardu obsługi klienta. Szkolenie nowych pracowników, zarządzanie zapasami oraz...
  • Szef kuchni / Manager w kantynie

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
  • Opiekun zmiany w restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników restauracji na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg...
Zobacz więcej ofert pracy

Manager Restauracji (K/M)

Sodexo Polska Spółka z o. o.
Stargard
menedżer
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
384 dni temu
Manager Restauracji (K/M)
Miejsce pracy: Stargard
Opis stanowiska:
  • Zarządzanie podległym zespołem,
  • Zatrudnianie i szkolenie pracowników,
  • Remanent i inwentaryzacja,
  • Składanie zamówień, odbiór dostaw oraz kontakt z dostawcami (ustalanie dodatkowych warunków współpracy),
  • Raportowanie wyników sprzedażowych,
  • Dbanie o utrzymanie prawidłowego poziomu i wysokości miesięcznych wydatków na towar.
Wymagania:
  • Minimum 2-letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej,
  • Doświadczenie w zarządzaniu personelem oraz budowaniu dobrych relacji zarówno z
  • Pracownikami, jak i Klientami,
  • Bardzo dobra organizacja pracy,
  • Znajomość pakietu Office,
  • Pasja, zaangażowanie, pozytywna energia i dążenie do najwyższych standardów obsługi klienta.
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę,
  • Możliwość rozwoju zawodowego, a także realny udział we współtworzeniu unikalnych, prestiżowych usług gastronomicznych i standardów obsługi klienta,
  • Pracę od poniedziałku do piątku w godz. 7:00-15:00,
  • Ciekawe wyzwania zawodowe,
  • Ocenę pracy opartą na jasno określonych kryteriach,
  • Pakiet świadczeń socjalnych, w tym prywatną opiekę medyczną, bony na święta, Multisport, ubezpieczenie, premię roczną, dodatkowy urlop na wolontariat,
  • Dobrą i życzliwą atmosferę pracy
Klauzula informacyjna:
Informujemy, że Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Sodexo Polska Sp. z o. o., z siedzibą w Warszawie (02-231), przy ul. Jutrzenki 137. Przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych odbędzie się w celu przeprowadzenia obecnej rekrutacji, a w przypadku wyrażenia dodatkowej zgody, w celu udziału w przyszłych rekrutacja i przechowywania ich w bazie rekrutacyjnej Sodexo Polska Sp. z o.o. przez okres 2 lat. Podstawą prawną naszych działań jest art. 6 ust 1 lit. c Rozporządzenia Ogólnego o Danych Osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (dalej: „RODO”). Odbiorcą podanych przez Panią/Pana danych osobowych mogą być podmioty trzecie wspierające Sodexo Polska Sp. z o.o. w procesie rekrutacji (doradztwo w zakresie rekrutacji, wsparcie w zakresie IT). Przy czym podmioty te przetwarzają dane wyłącznie zgodnie z naszymi zaleceniami. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych, żądania ich sprostowania, usunięcia, wniesienia sprzeciwu, ograniczenia przetwarzania, przeniesienia danych do innego administratora, skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy prawa. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych, zbieranych przez nas na podstawie art. 22¹ Kodeksu pracy (imię/a i nazwisko, imiona rodziców, data urodzenia, miejsce zamieszkania lub adres do korespondencji, wykształcenie oraz przebieg dotychczasowego) jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji ww. celu. Konsekwencją niepodania tych danych osobowych będzie brak możliwości udziału w procesie rekrutacji. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne i wymaga Pana/Pani dobrowolnej zgody. Wyrażona zgoda może zostać wycofana w każdej chwili. Oświadczenia dotyczące Pana/Pani danych osobowych , w tym o wycofaniu zgody należy kierować zwrotnie na adres mailowy podany w danych kontaktowych. W razie jakichkolwiek wniosków lub skarg związanych z Pana/Pani danymi osobowymi może się Pan/Pani kontaktować z nami poprzez formularz dostępny na stronie Internetowej www.pl.sodexo.com
 

Podobne oferty

  • Key Account Manager

    SMARTLUNCH S.A.   zachodniopomorskie    praca mobilna
    siedziba firmy: Czechy
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 500 - 9 500 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    3 dni
    Tasks: Acquiring new customers and restaurants for SmartLunch, including advising on the best option for the company's offer; Managing the whole process from acquisition to signing contracts with companies and restaurants; Maintaining and developing relationships with the company's customers; Active...
  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
  • Zastępca managera restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    10 dni
    Zadania: Zarządzanie restauracją i personelem; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klientów; Organizacja szkoleń dla personelu; Współpraca z Managerem Restauracji i Szefem Kuchni;
  • Manager kuchni

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników. Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie). Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy...
  • Opiekun zmiany w restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: Koordynowanie pracy zespołu w trakcie zmiany. Współpraca z zarządem w zakresie zamawiania towarów. Monitorowanie i kontrola jakości serwowanych potraw. Zapewnienie wysokiego standardu obsługi klienta. Szkolenie nowych pracowników, zarządzanie zapasami oraz...
  • Szef kuchni / Manager w kantynie

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
  • Opiekun zmiany w restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników restauracji na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg...