Najnowsze oferty pracy

  • Szef zmiany na kuchni (K/M)

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    23 godz.
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Zobacz więcej ofert pracy

Manager Obiektu

Hotel Pietrak
Gniezno
praca stacjonarna
1512 dni temu

Ogłoszenie numer: 3366388, z dnia 2020-05-26

Hotel Pietrak

Czterogwiazdkowy Hotel w centrum miasta z wysoko rozbudowanym zapleczem gastronomicznym poszukuje doświadczonego w branży gospodarza obiektu na stanowisko:

Manager Obiektu

Miejsce pracy: Gniezno

 

Opis stanowiska

  • kompleksowe zarządzanie obiektem
  • tworzenie budżetu Hotelu oraz efektywne zarządzanie mieniem
  • stały nadzór  nad prawidłowym funkcjonowaniem wszystkich działów hotelu
  • dbałość o zapewnienie najwyższej jakości usług świadczonych przez Hotel, wprowadzanie, utrzymywanie i doskonalenie najwyższych standardów
  • budowanie oferty sprzedażowej i pozyskiwanie nowych klientów
  • dbałość o stan techniczny i wartość zasobów Hotelu
  • sporządzanie sprawozdań z bieżącej pracy
  • nadzór nad pracą podległego personelu gastronomiczno – hotelowego
  • organizacja i ustalenia dotyczące konferencji, eventów, imprez okolicznościowych oraz nadzór nad ich przebiegiem
  • inicjowanie działań mających na celu podnoszenie standardu obiektu oraz dbałość o wizerunek i pozytywny odbiór ze strony klientów
  • wdrażanie i nadzorowanie przestrzegania procedur wewnętrznych

Wymagania

 

  • minimum 3-4 letnie doświadczenie managerskie w zarządzaniu obiektem gastronomiczno-hotelowym
  • bardzo dobra znajomość języka angielskiego i/lub niemieckiego
  • umiejętność kompleksowego zarządzania Hotelem
  • bardzo dobrze rozwinięte zdolności interpersonalne
  • bardzo dobra organizacja pracy własnej i zespołu
  • zdolności analityczne, odporność na ster i wysoka kultura osobista
  • umiejętność delegowania zadań i motywowania zespołu
  • zdolność organizacyjna i umiejętność nieszablonowego myślenia
  • prawo jazdy Kat B

Oferujemy

 

  • należyte wynagrodzenie połączone z uzyskiwanymi wynikami
  • ciekawą, pełną wyzwań pracę w obiekcie cieszącym się uznaniem gości
  • możliwość rozwoju zawodowego
  • kontrakt managerski oparty na rynkowych zasadach wynagrodzenia i premiowania
  • pakiet narzędzi do wykonywania obowiązków
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Szef zmiany na kuchni (K/M)

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    23 godz.
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!