Najnowsze oferty pracy

  • Key Account Manager

    SMARTLUNCH S.A.   zachodniopomorskie    praca mobilna
    siedziba firmy: Czechy
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 500 - 9 500 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    3 dni
    Tasks: Acquiring new customers and restaurants for SmartLunch, including advising on the best option for the company's offer; Managing the whole process from acquisition to signing contracts with companies and restaurants; Maintaining and developing relationships with the company's customers; Active...
  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 dni
    Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
  • Szef kuchni / Manager w kantynie

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
  • Opiekun zmiany w restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników restauracji na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg...
  • Manager kuchni

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników. Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie). Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy...
  • Opiekun zmiany w restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Twoje główne zadania: Koordynowanie pracy zespołu w trakcie zmiany. Współpraca z zarządem w zakresie zamawiania towarów. Monitorowanie i kontrola jakości serwowanych potraw. Zapewnienie wysokiego standardu obsługi klienta. Szkolenie nowych pracowników, zarządzanie zapasami oraz...
Zobacz więcej ofert pracy

Manager Kuchni Bistro

BAGIETKA Marek Jackowski
Police
praca stacjonarna
2278 dni temu

Artisan to niespotykany format Bistro, serwujący codziennie pożywne śniadania oraz dania oparte na wypiekanym na miejscu pieczywie. W lokalach Artisan codziennie można delektować się rzemieślniczymi wyrobami, powstałymi na podstawie tradycyjnych receptur. Wieloletnie doświadczenie i pasja towarzysząca Naszej pracy gwarantuje doskonały smak.Team Artisan, dokłada wszelkich starań aby produkty i potrawy serwowane każdego dnia były smaczne, ale przede wszystkim zdrowe i pożywne. 

Manager Kuchni Bistro
Miejsce pracy: Police

 

Posiadasz doświadczenie w pracy w gastronomii?

Zarządzałeś/-aś małym zespołem ? To świetnie,

Czekamy właśnie na Ciebie.

Jeśli:
  • Kuchnia to Twoje miejsce, czujesz się tam jak: „ Ryba w wodzie”;
  • Kreatywność i samodzielność nie są Ci obce;
  • Jesteś gotowy/-a na rozwój i zdobywanie nowych umiejętności;
  • Znasz panujące trendy w gastronomii;
  • Posiadasz umiejętności pracy pod presją czasu i w zmieniającym się środowisku;
  • Potrafisz sprostać każdemu wyzwaniu, uważasz że można zawsze na Tobie polegać;
  • Nie masz problemu w komunikacji i budowaniu pozytywnych relacji z zespołem;
Twoja praca u Nas będzie polegała na:
  • Dbaniu o estetykę serwowanych dań;
  • Zapewnieniu doskonałej jakości dań;
  • Zarządzaniu zespołem pracowników kuchni, przydzielaniu im zadań, szkoleniu;
  • Tworzeniu zamówień na podstawie zmieniajacego się popytu;
  • Planowaniu wraz z Managerem Bistro menu sezonowych;
Chcielibyśmy abyś:
  • Dołączył/-a do Nas na dłużej  - gwarantujemy umowę o pracę i stabilne zatrudnienie;
  • Odnalazł/-a  miejsce pracy, które pozwoli Ci na rozwój i samorealizację ;
  • Dbał o Swoje zdrowie dzięki pakietowi medycznemu Medicover, który zapewniamy Naszym pracownikom.
  • Mógł/-a  skorzystać z dofinansowania karty Multisport;
  • Uczestniczył/-a w rozwoju bistro Artisan;
Prosimy o dopisanie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
 

Podobne oferty

  • Key Account Manager

    SMARTLUNCH S.A.   zachodniopomorskie    praca mobilna
    siedziba firmy: Czechy
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 500 - 9 500 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    3 dni
    Tasks: Acquiring new customers and restaurants for SmartLunch, including advising on the best option for the company's offer; Managing the whole process from acquisition to signing contracts with companies and restaurants; Maintaining and developing relationships with the company's customers; Active...
  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 dni
    Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
  • Szef kuchni / Manager w kantynie

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
  • Opiekun zmiany w restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników restauracji na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg...
  • Manager kuchni

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników. Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie). Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy...
  • Opiekun zmiany w restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Twoje główne zadania: Koordynowanie pracy zespołu w trakcie zmiany. Współpraca z zarządem w zakresie zamawiania towarów. Monitorowanie i kontrola jakości serwowanych potraw. Zapewnienie wysokiego standardu obsługi klienta. Szkolenie nowych pracowników, zarządzanie zapasami oraz...