Najnowsze oferty pracy

  • Sales Manager / Specjalista do spraw sprzedaży

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Jeśli lubisz pracę z ludźmi, jesteś osobą energiczną i gotową na nowe wyzwania ta praca jest dla Ciebie! Wyślij CV i dołącz do naszego zespołu sprzedaży.
  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Pomorskie Manager Hotelu Pomorskie
Manager hotelu butikowego

Manager hotelu butikowego

Jobfinder
pomorskie
praca stacjonarna
1791 dni temu

Agencja Doradztwa Personalnego Jobfinder, od ponad 15 lat świadczy usługi rekrutacyjne dla polskich i zagranicznych klientów. Specjalizuje się w innowacyjnych metodach pracy gwarantujących skuteczność, w elastycznym podejściu do każdego zadania i bezpośrednim pozyskiwaniu kandydatów.

 

Aktualnie dla swojego klienta - prestiżowego obiektu hotelowego w województwie warmińsko-mazurskim, poszukujemy osoby na stanowisko:

 

Manager hotelu butikowego
Zakres obowiązków:
  • Kompleksowe zarządzanie obiektem hotelowym
  • Zapewnienie najwyższego poziomu obsługi gości
  • Maksymalizacja wyników finansowych
  • Raportowanie wyników Zarządu spółki
  • Realizacja polityki marketingowej i sprzedażowej
  • Rekrutacja, szkolenie oraz kierowanie podległym zespołem pracowników
  • Koordynacja działań w celu zapewnienia efektywnej działalności hotelu, gastronomii i strefy wellness
  • Skuteczne rozwiązywanie bieżących problemów
Od kandydatów oczekujemy:
  • Minimum 2-letnie doświadczenie w zarządzaniu hotelem 4-5*
  • Umiejętności delegowania i egzekwowania obowiązków
  • Dbałość o stan techniczny i estetyczny obiektu
  • Umiejętność prowadzenia korespondencji biznesowej, administrowania bazami danych,przygotowywania statystyk, raportów i analiz
  • Doskonałe umiejętności komunikacyjne i interpersonalne oraz umiejętność pracy w zespole
  • Doskonała umiejętność obsługi komputera oraz pakietu MS Office oraz mediów społecznościowych
  • Dokładność, bardzo dobra organizacja pracy i samodzielność w realizacji powierzonych zadań
  • Odporność na stres i umiejętność pracy pod presją czasu
  • Wykształcenie wyższe
  • Konieczne doświadczenie w branży hotelarskiej
  • Bardzo dobra znajomość polskiego rynku hotelarskiego
  • Otwartość na nowe wyzwania
Oferujemy:
  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Zakwaterowanie 
  • Stałe zatrudnienie
  • Możliwość współtworzenia i sprzedaży prestiżowego produktu hotelarskiego
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity z dnia 26.06.2014 r., Dz. U. z 2014 r., poz. 1182). Jednocześnie oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o dobrowolności podania danych osobowych oraz prawie dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
 

Podobne oferty

  • Sales Manager / Specjalista do spraw sprzedaży

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Jeśli lubisz pracę z ludźmi, jesteś osobą energiczną i gotową na nowe wyzwania ta praca jest dla Ciebie! Wyślij CV i dołącz do naszego zespołu sprzedaży.
  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...