Najnowsze oferty pracy

  • Szef Zmiany w Gastronomii (K/M)

    Novotel Gdańsk Marina   Gdańsk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację. Będziesz dbać o bieżącą obsługę gości zgodnie ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów gastronomicznych oferowanych przez hotel oraz...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...
Zobacz więcej ofert pracy

Manager Gastronomii

CZARDASZ S.C.
łódzkie, Koziegłowy, woj. śląskie
praca stacjonarna
3480 dni temu

Ogłoszenie numer: 603974, z dnia 2015-02-04

CZARDASZ S.C.

Czardasz  -   Hotel ***, karczma, restauracja 

Manager Gastronomii

Miejsce pracy: łódzkie, Koziegłowy, woj. śląskie

 

Opis stanowiska

  • tworzenie ofert cenowych dla klientów grupowych oraz indywidualnych, 
  • pozyskiwanie klientów biznesowych, sprowadzanie grup szkoleniowych, nadzorowanie przebiegu imprez,
  • utrzymywanie kontaktów z dotychczasowymi klientami oraz aktywne pozyskiwanie nowych,
  • prowadzenie działań marketingowych wzmacniających pozytywny wizerunek firmy,
  • pozyskiwanie oraz nadzór imprez plenerowych,
  • nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem wszystkich jednostek przedsiębiorstwa (hotel, recepcja, gastronomia),
  • monitorowanie kosztów,
  • analiza danych,
  • dbanie o wysoką jakość świadczonych usług.

Wymagania

  • dyspozycyjność, 
  • kreatywność, 
  • miła aparycja, 
  • otwartość i umiejętność nawiązywania kontaktów,
  • studia wyższe, preferowany kierunek gastronomia i hotelarstwo,
  • doświadczenie z co najmniej 10 letnim stażem pracy, w tym minimum 5 lat na stanowisku kierowniczym związanym z branżą, 
  • umiejętność prowadzenia negocjacji, sporządzania ofert, rozliczania imprez, stosowania technik sprzedaży, 
  • bardzo dobra organizacja pracy, 
  • mile widziana znajomość j.angielskiego, 
  • prawo jazdy kat. B, 
  • znajomość obsługi komputera.

Oferujemy

  • zakwaterowanie
  • możliwość rozwoju i doświadczenia zawodowego,
  • pracę w młodym, dynamicznym zespole, w miłej atmosferze, 
  • wynagrodzenie: podstawa plus prowizja od pozyskanych grup, imprez,
  • zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Szef Zmiany w Gastronomii (K/M)

    Novotel Gdańsk Marina   Gdańsk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację. Będziesz dbać o bieżącą obsługę gości zgodnie ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów gastronomicznych oferowanych przez hotel oraz...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...