Najnowsze oferty pracy

  • Opiekun zmiany w restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje główne zadania: Koordynowanie pracy zespołu w trakcie zmiany. Współpraca z zarządem w zakresie zamawiania towarów. Monitorowanie i kontrola jakości serwowanych potraw. Zapewnienie wysokiego standardu obsługi klienta. Szkolenie nowych pracowników, zarządzanie zapasami oraz...
  • Opiekun zmiany w restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników restauracji na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg...
  • Technolog Żywności

    ER Group   podlaskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   10 000 - 15 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    4 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Kierownik Operacyjny w Gastronomii

    Praca.pl   Julinek    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: Zarządzanie zespołem: wsparcie, motywacja i wyznaczanie celów. Kontrola kosztów i optymalizacja budżetu. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi. Zapewnienie satysfakcji gości i zespołu. Monitorowanie zapasów magazynowych.
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    9 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Kierownik Zmiany Gastronomii

    Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A.   Julinek, k. Leszna    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    11 dni
    Twój zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem – wspieraj, motywuj i wyznaczaj cele. Optymalizacja kosztów – kontroluj budżet i szukaj oszczędności. Kontrola jakości – dbaj o wysokie standardy obsługi. Zadowolenie Gości i zespołu – twórz świetne doświadczenia dla wszystkich....
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    18 godz.
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    19 godz.
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Kołbaskowo, k/ Szczecina    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. skierniewicki, gm. Głuchów)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
Zobacz więcej ofert pracy

Manager Gastronomii

Pronar Sp. z o.o.
Siemiatycze
kierownik/koordynator / menedżer
praca stacjonarna
1247 dni temu

Zajmujemy się produkcją i sprzedażą maszyn oraz urządzeń dla rolnictwa, usług komunalnych, transportowych i recyklingu. Jesteśmy liczącym się na świecie producentem elementów pneumatyki i hydrauliki siłowej, osi do przyczep, a także profili stalowych i elementów z tworzyw sztucznych.

Główna siedziba znajduje się w Narwi, ok. 40 km na południowy wschód od Białegostoku. Pro” oznacza produkcję, „Nar” to skrót od Narwi – stąd pochodzi nazwa firmy. Nasza firma to blisko 2 500 zatrudnionych pracowników, 8 nowoczesnych fabryk, w których na powierzchni 80 boisk piłkarskich powstaje codziennie 4 tysiące części z blisko 600 ton stali. Nieustannie inwestujemy w swój rozwój technologiczny, aby być nie tylko wiodącym producentem sprzętów rolniczych, ale również prekursorem wyznaczającym kierunek rozwoju naszej branży.

W związku z rozwojem Fabryki Maszyn Komunalnych w Siemiatyczach oraz uruchomieniem Centrum Wystawowego poszukujemy kandydatów / kandydatek do pracy.

Manager Gastronomii
Miejsce pracy: Siemiatycze

ZADANIA:

  • Kierowanie pracą stołówki przyzakładowej
  • Nadzór nad przygotowaniem i realizacją bankietów firmowych
  • Ustalanie harmonogramu pracy podwładnych
  • Koordynacja pracy kucharzy i kelnerów
  • Kontrolowanie stanu zaopatrzenia kuchni i sporządzanie zamówień towaru
  • Układanie menu – zarówno do codziennej pracy stołówki, jak i na eventy firmowe
  • Kontrola nad zapewnieniem jakości i estetyki podawanych potraw
  • Dbałość o zapewnienie najwyższego poziomu obsługi klientów
  • Wsparcie w przygotowywaniu posiłków i obsłudze gości

WYMAGANIA:

  • Doświadczenie w pracy w gastronomii oraz w zarządzaniu zespołem
  • Komunikatywna znajomość jęz. angielskiego
  • Umiejętność obsługi klienta biznesowego
  • Samodzielność i umiejętność organizacji pracy
  • Dyspozycyjność

OFERUJEMY:

  • Stabilne i bezpieczne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Atrakcyjne wynagrodzenie wypłacane zawsze na czas i regularne podwyżki
  • Możliwość podnoszenia kwalifikacji (kursy i szkolenia finansowane przez firmę)
  • Wyżywienie w stołówce przyzakładowej
  • Pracowniczą zniżkę na ofertę firmowej szkoły lotniczej (kurs pilota, przeloty szybowcem)
  • Atrakcyjną ofertę grupowego ubezpieczenia na życie, PPK i pożyczki zakładowej
Przesyłając aplikację wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w postaci numeru telefonu, adresu e-mail, zamieszczonego w CV zdjęcia (wizerunku) oraz innych danych na potrzeby prowadzonego procesu rekrutacji u Pracodawcy Pronar Sp. z o.o. w Narwi, ul. Mickiewicza 101a, 17-210 Narew, co będzie miało wpływ na bardziej efektywne jego przeprowadzenie, w tym ułatwienie komunikacji z pracodawcą.

Klauzula informacyjna

Oświadczam, że zostałem poinformowany, iż:
1) administratorem moich danych osobowych jest Pronar Sp. z o.o. z Siedzibą w Narwi, ul. Mickiewicza 101a, 17-210 Narew, nr KRS 0000139188, a podanie przeze mnie danych jest dobrowolne.
2) sposoby kontaktu z inspektorem ochrony danych w firmie Pronar Sp. z o.o. z siedzibą w Narwi, adres korespondencyjny: Pronar Sp. z o.o. w Narwi, ul. Mickiewicza 101a, 17-210 Narew, adres e-mail: iod@pronar.pl
3) moje dane osobowe będą przetwarzane przez Pronar Sp. z o.o. w Narwi w związku z realizacją procesu rekrutacji na podstawie przepisów Kodeksu Pracy ( art. 6 ust 1 lit c RODO) w przypadku danych ,których podanie jest wymagane przepisami w/w kodeksu, oraz dobrowolnie wyrażonej zgody (art. 6 ust1 lit a RODO) w przypadku podania pozostałych danych
4) moje dane zostaną usunięte miesiąc po zakończeniu procesu rekrutacyjnego jeśli moja kandydatura nie zostanie wybrana i nie wyrażę zgody na dalsze przetwarzanie moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.
5) w przypadku wyrażenia dobrowolnej. zgody na przetwarzanie danych osobowych zawartych w moim CV dla celów przyszłych rekrutacji przez okres 1 roku, po tym terminie CV zostanie automatycznie usunięte z bazy danych, chyba, że potwierdzę po tym czasie aktualność zawartych w nim danych i wyrażę zgodę na jego dalsze przechowywanie na potrzeby przyszłych rekrutacji.
6) posiadam prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych.
7) przysługuje mi prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, jeśli moim zdaniem przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy unijnego rozporządzanie RODO.
8) moje dane osobowe nie będą przekazywane żadnym obcym odbiorcom danych.
9) moje dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany i nie będą profilowane.
10) podanie danych jest warunkiem umownym i jest dobrowolne.
11) Pronar Sp. z o.o w Narwi może przetwarzać moje dane osobowe także w celu ustalenia dochodzenia lub ochrony przed roszczeniami, jeżeli roszczenia dotyczą prowadzonej przez Spółkę rekrutacji Dane osobowe będą przetwarzane w oparciu o prawnie uzasadniony interes Spółki polegający na ustaleniu, dochodzeniu lub obrony przed roszczeniami w postępowaniu przed sądami lub organami państwowymi (art. 6 ust 1 lit f RODO).
12) jestem świadomy, iż przetwarzanie powyższych danych osobowych jest niezbędne i koniecznie do prawidłowego i efektywnego przeprowadzania procesu rekrutacji oraz akceptuję te cele.
13) wyrażenie niniejszej zgody nie zwalnia pracodawcy od obowiązków wynikających z powszechnie obowiązujących przepisów prawa co do zabezpieczenia przetwarzanych danych oraz ich legalnego przetwarzania.
14) pracodawca nie może na podstawie niniejszej zgody przetwarzać powyższych danych w sposób naruszający moje dobre imię lub dobra osobiste, a także w zakresie i celu innym niż wskazane powyżej.
 

Podobne oferty

  • Opiekun zmiany w restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje główne zadania: Koordynowanie pracy zespołu w trakcie zmiany. Współpraca z zarządem w zakresie zamawiania towarów. Monitorowanie i kontrola jakości serwowanych potraw. Zapewnienie wysokiego standardu obsługi klienta. Szkolenie nowych pracowników, zarządzanie zapasami oraz...
  • Opiekun zmiany w restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników restauracji na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg...
  • Technolog Żywności

    ER Group   podlaskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   10 000 - 15 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    4 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Kierownik Operacyjny w Gastronomii

    Praca.pl   Julinek    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: Zarządzanie zespołem: wsparcie, motywacja i wyznaczanie celów. Kontrola kosztów i optymalizacja budżetu. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi. Zapewnienie satysfakcji gości i zespołu. Monitorowanie zapasów magazynowych.
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    9 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Kierownik Zmiany Gastronomii

    Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A.   Julinek, k. Leszna    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    11 dni
    Twój zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem – wspieraj, motywuj i wyznaczaj cele. Optymalizacja kosztów – kontroluj budżet i szukaj oszczędności. Kontrola jakości – dbaj o wysokie standardy obsługi. Zadowolenie Gości i zespołu – twórz świetne doświadczenia dla wszystkich....
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    18 godz.
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    19 godz.
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Kołbaskowo, k/ Szczecina    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. skierniewicki, gm. Głuchów)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...