Najnowsze oferty pracy

  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Technolog Żywności

    ER Group   podlaskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  rekrutacja online
    3 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Kierownik ds. Gastronomii

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoja misja Twoją misją będzie kompleksowe kierowanie i nadzorowanie pracy działu gastronomii hotelu Novotel & Ibis Poznań Centrum ( 516 pokoi, przestrzenie konferencyjne 2 tyś m2) złożonego z: Konferencje & bankiety, śniadania, kawiarnia WiseCafe, restauracja Winestone, Room Service oraz...
  • Kierownik Gastronomii

    Modlin Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 319 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Odpowiedzialność za czystość lokali. Dbałość o zapasy i zamówienia wszystkich materiałów eksploatacyjnych. Utrzymanie gruntownej znajomości standardowych zasad i...
  • Kierownik Piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B
    11 godz.
    Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów Piekarni przy zapewnieniu właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i harmonogramu dostaw do sklepów; skuteczne...
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Szczecin, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Piła, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Kraków, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Kierownik Produkcji Piekarniczej

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B
    5 dni
    Twoje główne zadania: Zapewnienie maksymalizacji obrotów i jakości wyrobów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja ustawień technologicznych i planowanie produkcji. Zarządzanie zespołem, kontrola procesów produkcyjnych i jakości wyrobów. Wprowadzenie nowych produktów i kontrola poziomu sprzedaży.
Zobacz więcej ofert pracy

Manager Gastronomii

Pronar Sp. z o.o.
Siemiatycze
kierownik/koordynator / menedżer
praca stacjonarna
1184 dni temu

Zajmujemy się produkcją i sprzedażą maszyn oraz urządzeń dla rolnictwa, usług komunalnych, transportowych i recyklingu. Jesteśmy liczącym się na świecie producentem elementów pneumatyki i hydrauliki siłowej, osi do przyczep, a także profili stalowych i elementów z tworzyw sztucznych.

Główna siedziba znajduje się w Narwi, ok. 40 km na południowy wschód od Białegostoku. Pro” oznacza produkcję, „Nar” to skrót od Narwi – stąd pochodzi nazwa firmy. Nasza firma to blisko 2 500 zatrudnionych pracowników, 8 nowoczesnych fabryk, w których na powierzchni 80 boisk piłkarskich powstaje codziennie 4 tysiące części z blisko 600 ton stali. Nieustannie inwestujemy w swój rozwój technologiczny, aby być nie tylko wiodącym producentem sprzętów rolniczych, ale również prekursorem wyznaczającym kierunek rozwoju naszej branży.

W związku z rozwojem Fabryki Maszyn Komunalnych w Siemiatyczach oraz uruchomieniem Centrum Wystawowego poszukujemy kandydatów / kandydatek do pracy.

Manager Gastronomii
Miejsce pracy: Siemiatycze

ZADANIA:

  • Kierowanie pracą stołówki przyzakładowej
  • Nadzór nad przygotowaniem i realizacją bankietów firmowych
  • Ustalanie harmonogramu pracy podwładnych
  • Koordynacja pracy kucharzy i kelnerów
  • Kontrolowanie stanu zaopatrzenia kuchni i sporządzanie zamówień towaru
  • Układanie menu – zarówno do codziennej pracy stołówki, jak i na eventy firmowe
  • Kontrola nad zapewnieniem jakości i estetyki podawanych potraw
  • Dbałość o zapewnienie najwyższego poziomu obsługi klientów
  • Wsparcie w przygotowywaniu posiłków i obsłudze gości

WYMAGANIA:

  • Doświadczenie w pracy w gastronomii oraz w zarządzaniu zespołem
  • Komunikatywna znajomość jęz. angielskiego
  • Umiejętność obsługi klienta biznesowego
  • Samodzielność i umiejętność organizacji pracy
  • Dyspozycyjność

OFERUJEMY:

  • Stabilne i bezpieczne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Atrakcyjne wynagrodzenie wypłacane zawsze na czas i regularne podwyżki
  • Możliwość podnoszenia kwalifikacji (kursy i szkolenia finansowane przez firmę)
  • Wyżywienie w stołówce przyzakładowej
  • Pracowniczą zniżkę na ofertę firmowej szkoły lotniczej (kurs pilota, przeloty szybowcem)
  • Atrakcyjną ofertę grupowego ubezpieczenia na życie, PPK i pożyczki zakładowej
Przesyłając aplikację wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w postaci numeru telefonu, adresu e-mail, zamieszczonego w CV zdjęcia (wizerunku) oraz innych danych na potrzeby prowadzonego procesu rekrutacji u Pracodawcy Pronar Sp. z o.o. w Narwi, ul. Mickiewicza 101a, 17-210 Narew, co będzie miało wpływ na bardziej efektywne jego przeprowadzenie, w tym ułatwienie komunikacji z pracodawcą.

Klauzula informacyjna

Oświadczam, że zostałem poinformowany, iż:
1) administratorem moich danych osobowych jest Pronar Sp. z o.o. z Siedzibą w Narwi, ul. Mickiewicza 101a, 17-210 Narew, nr KRS 0000139188, a podanie przeze mnie danych jest dobrowolne.
2) sposoby kontaktu z inspektorem ochrony danych w firmie Pronar Sp. z o.o. z siedzibą w Narwi, adres korespondencyjny: Pronar Sp. z o.o. w Narwi, ul. Mickiewicza 101a, 17-210 Narew, adres e-mail: iod@pronar.pl
3) moje dane osobowe będą przetwarzane przez Pronar Sp. z o.o. w Narwi w związku z realizacją procesu rekrutacji na podstawie przepisów Kodeksu Pracy ( art. 6 ust 1 lit c RODO) w przypadku danych ,których podanie jest wymagane przepisami w/w kodeksu, oraz dobrowolnie wyrażonej zgody (art. 6 ust1 lit a RODO) w przypadku podania pozostałych danych
4) moje dane zostaną usunięte miesiąc po zakończeniu procesu rekrutacyjnego jeśli moja kandydatura nie zostanie wybrana i nie wyrażę zgody na dalsze przetwarzanie moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.
5) w przypadku wyrażenia dobrowolnej. zgody na przetwarzanie danych osobowych zawartych w moim CV dla celów przyszłych rekrutacji przez okres 1 roku, po tym terminie CV zostanie automatycznie usunięte z bazy danych, chyba, że potwierdzę po tym czasie aktualność zawartych w nim danych i wyrażę zgodę na jego dalsze przechowywanie na potrzeby przyszłych rekrutacji.
6) posiadam prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych.
7) przysługuje mi prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, jeśli moim zdaniem przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy unijnego rozporządzanie RODO.
8) moje dane osobowe nie będą przekazywane żadnym obcym odbiorcom danych.
9) moje dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany i nie będą profilowane.
10) podanie danych jest warunkiem umownym i jest dobrowolne.
11) Pronar Sp. z o.o w Narwi może przetwarzać moje dane osobowe także w celu ustalenia dochodzenia lub ochrony przed roszczeniami, jeżeli roszczenia dotyczą prowadzonej przez Spółkę rekrutacji Dane osobowe będą przetwarzane w oparciu o prawnie uzasadniony interes Spółki polegający na ustaleniu, dochodzeniu lub obrony przed roszczeniami w postępowaniu przed sądami lub organami państwowymi (art. 6 ust 1 lit f RODO).
12) jestem świadomy, iż przetwarzanie powyższych danych osobowych jest niezbędne i koniecznie do prawidłowego i efektywnego przeprowadzania procesu rekrutacji oraz akceptuję te cele.
13) wyrażenie niniejszej zgody nie zwalnia pracodawcy od obowiązków wynikających z powszechnie obowiązujących przepisów prawa co do zabezpieczenia przetwarzanych danych oraz ich legalnego przetwarzania.
14) pracodawca nie może na podstawie niniejszej zgody przetwarzać powyższych danych w sposób naruszający moje dobre imię lub dobra osobiste, a także w zakresie i celu innym niż wskazane powyżej.
 

Podobne oferty

  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Technolog Żywności

    ER Group   podlaskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  rekrutacja online
    3 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Kierownik ds. Gastronomii

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoja misja Twoją misją będzie kompleksowe kierowanie i nadzorowanie pracy działu gastronomii hotelu Novotel & Ibis Poznań Centrum ( 516 pokoi, przestrzenie konferencyjne 2 tyś m2) złożonego z: Konferencje & bankiety, śniadania, kawiarnia WiseCafe, restauracja Winestone, Room Service oraz...
  • Kierownik Gastronomii

    Modlin Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 319 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Odpowiedzialność za czystość lokali. Dbałość o zapasy i zamówienia wszystkich materiałów eksploatacyjnych. Utrzymanie gruntownej znajomości standardowych zasad i...
  • Kierownik Piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B
    11 godz.
    Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów Piekarni przy zapewnieniu właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i harmonogramu dostaw do sklepów; skuteczne...
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Szczecin, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Piła, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Kraków, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Kierownik Produkcji Piekarniczej

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B
    5 dni
    Twoje główne zadania: Zapewnienie maksymalizacji obrotów i jakości wyrobów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja ustawień technologicznych i planowanie produkcji. Zarządzanie zespołem, kontrola procesów produkcyjnych i jakości wyrobów. Wprowadzenie nowych produktów i kontrola poziomu sprzedaży.