Najnowsze oferty pracy

  • Szef zmiany w kuchni (K/M)

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kierownik Działu Sprzedaży

    Novotel i ibis Kraków Centrum   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoja misja: będziesz odpowiedzialny/a za wyniki sprzedażowe hoteli w dwóch brandach (375 pokoi) wraz z przestrzenią konferencyjną i raportowanie bezpośrednio do Dyrektora Hotelu; odpowiedzialność za realizację budżetu hotelu; przygotowywanie oraz wdrażanie strategii sprzedażowej obu...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Wielkopolskie Poznań Manager Hotelu Poznań
Manager gastronomii i hotelarstwa

Manager gastronomii i hotelarstwa

Karczma Podkowa Leśna
Poznań
praca stacjonarna
1425 dni temu

Ogłoszenie numer: 3640312, z dnia 2020-09-21

Karczma Podkowa Leśna

Karczma "Podkowa Leśna" zatrudni na stanowisko:

Manager gastronomii i hotelarstwa

Miejsce pracy: Poznań

 

Opis stanowiska

  • marketing usług gastronomicznych i rekreacyjnych,
  • organizacja przyjęć, opracowanie harmonogramów uroczystości i ich kalkulacja,
  • nadzór nad przestrzeganiem przepisów w zakresie obsługi kasy fiskalnej,
  • wystawianie faktur VAT (znajomość przepisów w tym zakresie),
  • dbałość o dyscyplinę pracy, atmosferę i wystrój lokalu,
  • ustalanie grafiku pracy zespołu,
  • analizowanie potrzeb klientów,
  • nadzorowanie poziomu stanu magazynowego i zakupów,
  • pełnomocnictwo i prace związane z systemem HACCP,
  • współpraca przy planowaniu i kalkulacji kosztów produkcji oraz tworzenia cen sprzedaży,
  • odpowiedzialność za przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych, bhp, ppoż, RODO,
  • sprawozdawczość,
  • inne polecenia wydane przez pracodawcę.

Wymagania

  • wykształcenie gastronomiczne,
  • doświadczenie w branży na stanowisku kierowniczym,
  • znajomość języka angielskiego,
  • umiejętność obsługi komputera i innych urządzeń biurowych.

Wynagrodzenie

Od 5000 do 7000 PLN

 

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Poznaj

Fabryka Armatury IDMAR Sp. z o.o

Początki firmy IDMAR sięgają 1984 roku, kiedy to kilkuosobowy zespół rozpoczął produkcję armatury przemysłowej i instalacyjnej, która to produkcja odpowiadała na zapotrzebowanie silniej rozwijającej się gospodarczo Polski.Dzisiaj firmy słynie również z produkcji grzejników dzięki jednej z najnowocześniejszych fabryk w Europie, jednocześnie zatrudniając ponad 200 pracowników w kilku lokalizacjach.

 

Podobne oferty

  • Szef zmiany w kuchni (K/M)

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kierownik Działu Sprzedaży

    Novotel i ibis Kraków Centrum   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoja misja: będziesz odpowiedzialny/a za wyniki sprzedażowe hoteli w dwóch brandach (375 pokoi) wraz z przestrzenią konferencyjną i raportowanie bezpośrednio do Dyrektora Hotelu; odpowiedzialność za realizację budżetu hotelu; przygotowywanie oraz wdrażanie strategii sprzedażowej obu...