Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca Kierownika Działu Logistyki ds. HoReCa

    Transgourmet Polska Sp. z o.o.   Gdańsk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: wspieranie i zastępowanie kierownika działu, zarządzanie transportem, realizacja planu dostaw, współpraca z działami sprzedażowymi, efektywne zarządzanie magazynem HoReCa, sporządzanie analiz dotyczących pracy działu.
Zobacz więcej ofert pracy

Manager ds. zarządzania zapasami (k/m)

EcoWipes
mazowieckie, Nowy Dwór Mazowiecki
praca stacjonarna
1333 dni temu

Technologia przyjazna środowisku

 

Jesteśmy polskim producentem wyrobów higieniczno-kosmetycznych. Dzięki innowacyjnej myśli technologicznej, konsekwentnie realizujemy misję wytwarzania alternatywnych włóknin, bezpiecznych dla zdrowia i środowiska. Najwyższą jakość produktów bezkompromisowo łączymy z troską o naturę.

 

EcoWipes tworzy zespół #earthchangers,

ludzi którym bliskie dobro planety.

Manager ds. zarządzania zapasami (k/m)
Miejsce pracy: Nowy Dwór Mazowiecki

 

Osoba na stanowisku będzie koordynować działania wewnątrz firmy w celu zapewnienia realizacji celów w zakresie sprzedaży, zapasów oraz redukcji kosztów. Osoba ta będzie wspierała zarządzanie cyklem życia produktów z punktu widzenia łańcucha dostaw dla nowych wdrożeń, przejść oraz wycofania ze sprzedaży.

 

Zakres obowiązków:

  • Ustalenia i monitorowanie strategii dla zapasów oraz mocy produkcyjnych w celu realizacji sprzedaży, utrzymania optymalnego poziomu zapasów oraz redukcji kosztów;
  • Identyfikowanie zagrożeń w realizacji powyższych celów oraz pro-aktywne proponowanie rozwiązań;
  • Wsparcie zespołów operacyjnych w tworzeniu i realizacji dziennych, tygodniowych i miesięcznych akcji umożliwiających poprawę precyzji planów sprzedażowych, utrzymaniu zdrowych poziomów zapasów przy zachowaniu jak najniższych kosztów;
  • Sporządzanie analiz wspierających optymalizację poziomu zapasów oraz poziomu obsługi klienta- wspomaganie procesu decyzyjnego;
  • Ustalanie parametrów wpływający na optymalizację zapasów/kosztów (Minimalna długość produkcji, poziom bezpieczeństwa zapasów, itp.,)
  • Zarządzanie zapasami w celu utrzymania ich odpowiedniego poziomu oraz minimalizowanie ilości odpadów przy projektach wdrożeniowych dla nowych produktów, przejść pomiędzy produktami czy zaprzestanie sprzedaży;
  • Przygotowywanie odpowiednich raportów, zestawień oraz prezentacji;
  • Ciągłe doskonalenie istniejących raportów, rekomendowanie nowych rozwiązań i ich przygotowanie;
  • Sporządzanie dokumentacji i procedur;
  • Analizowanie rynku na podstawie danych oraz raportów;
  • Redukcja zapasów nierotujących przy współpracy z różnymi działami

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe (preferowane kierunki: logistyka, zarządzanie i inżynieria produkcji, ekonomia),
  • Wysokie umiejętności analizy danych i wyciągania wniosków, ciekawość w poszukiwaniu danych;
  • Doświadczenie w zarządzaniu zapasami i łańcuchem dostaw;
  • Bardzo dobra znajomość MS Office, w szczególności Excel,
  • Zdolność koordynacji działań o charakterze projektowym;
  • Wysokie zdolności komunikacji, budowania relacji, współpracy, przekonywania, prezentacji;
  • Umiejętność podejmowania decyzji, wysoki poziom odpowiedzialności, nastawienie na działanie, realizację celów;
  • Mile widziane doświadczenie w branży kosmetycznej, farmaceutycznej, FMCG;
  • Dobra znajomość języka angielskiego i / lub francuskiego;
  • Mile widziana znajomość systemu SAP.
 

Poznaj

EcoWipes Sp. z o.o.

EcoWipes jest spółką celową, której powołanie wiąże się z zamiarem rozpoczęcia działalności w sektorze produkcji artykułów higieniczno-kosmetycznych. Rodzajem przeważającej działalności firmy, zgodnie z charakterystyką PKD jest produkcja włóknin i wyrobów wykonanych z włóknin, z wyłączeniem odzieży.

Podobne oferty

  • Zastępca Kierownika Działu Logistyki ds. HoReCa

    Transgourmet Polska Sp. z o.o.   Gdańsk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: wspieranie i zastępowanie kierownika działu, zarządzanie transportem, realizacja planu dostaw, współpraca z działami sprzedażowymi, efektywne zarządzanie magazynem HoReCa, sporządzanie analiz dotyczących pracy działu.