Najnowsze oferty pracy

  • Szef Zmiany w Gastronomii (K/M)

    Novotel Gdańsk Marina   Gdańsk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację. Będziesz dbać o bieżącą obsługę gości zgodnie ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów gastronomicznych oferowanych przez hotel oraz...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...
Zobacz więcej ofert pracy

Manager ds. konferencji i bankietów

Hotel Topacz Sp. z o.o.
Wrocław
praca stacjonarna
1984 dni temu

Hotel Topacz & Art. SPA usytuowany na terenie o powierzchni 50 ha, na którym znajduje się także ogród i staw. Obiekt oferuje 81 pokoi z telewizorem LCD z dostępem do kanałów telewizji satelitarnej. Dodatkowo znajduje się centrum konferencyjne oferujące 5 sal konferencyjnych i bankietowych o powierzchni od 130m² do 650m² oraz możliwość zewnętrznych imprez dla ok 5.000 uczestników. Dwie różnorodne restauracje serwują tradycyjne dania kuchni polskiej i europejskiej. Na miejscu znajdują się 4 korty tenisowy, Driving-Range do Golfa i własne muzeum motoryzacji. Obiekt znajduje się 1,7km od granic Wrocławia, a dojazd samochodem do centrum miasta zajmuje 20 minut.

Manager ds. konferencji i bankietów
Miejsce pracy: Wrocław
Opis stanowiska:
  • umiejętność koordynacji i pracy nad wieloma projektami jednocześnie,
  • organizacja konferencji, bankietów, imprez plenerowych, wesel i pozostałych przyjęć okolicznościowych,
  • koordynacja imprez organizowanych w hotelu,
  • dbanie o dobry wizerunek hotelu,
  • umiejętność pracy pod presją czasu,
  • operatywność i pomysłowość,
  • wysoka kultura osobista,
  • zorientowanie na najwyższą jakość wykonywanej pracy przy optymalizacji kosztów,
  • wsparcie w procesie planowania i prowadzenia efektywnej sprzedaży usług hotelowych i konferencyjnych.
Oczekujemy:
  • doświadczenia na podobnym stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej
  • znajomości rynku gastronomicznego, standardów oraz trendów
  • bardzo dobrej organizacji pracy
  • znajomości języka angielskiego
  • pasji i zaangażowania, pozytywnej energii oraz dążenia do najwyższych standardów obsługi Gości,
  • dobrej znajomości zagadnień gastronomicznych, w tym: systemu HACCP, kalkulacji i ewidencji gastronomicznej
  • umiejętności budowania zespołu pracowników
  • tworzenia i zarządzania działaniami marketingowymi związanymi z gastronomią
Oferujemy:
  • atrakcyjne wynagrodzenie,
  • premie uzależnione od osiągniętych wyników,
  • ciekawą pracę w profesjonalnym, młodym zespole,
  • możliwość rozwoju zawodowego,
  • atrakcyjne narzędzia pracy,
  • pakiet sportowo-rekreacyjny,
  • prywatna opieka medyczna,
  • posiłki pracownicze,
  • stabilne zatrudnienie,
  • imprezy pracownicze, wyjścia integracyjne,
  • dofinansowanie do transportu.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Szef Zmiany w Gastronomii (K/M)

    Novotel Gdańsk Marina   Gdańsk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację. Będziesz dbać o bieżącą obsługę gości zgodnie ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów gastronomicznych oferowanych przez hotel oraz...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...