Cukiernia Le Gâteau by Hotel Warszawianka w Jachrance
to miejsce, w którym realizować możesz swoje cukiernicze pasje. Twórz unikalne torty i biżuterię cukierniczą na specjalne uroczystości czy niepowtarzalne desery dla hotelowych Gości. Dołącz do zespołu i przekonaj się, że praca u nas poszerza horyzonty!
Poszukujemy osoby na stanowisko Pastry Chef
Manager cukierni Le Gâteau
Miejsce pracy: Serock k. Warszawy
Idealny kandydat to ten, który:
- Jest pełny pasji i zamiłowania do cukiernictwa,
- Lubi eksperymentować i kreować nowe produkty,
- Posiada doświadczenie w branży,
- Preferuje niekonwencjonalne połączenia,
- Śledzi najnowsze trendy w cukiernictwie i stosuje je w codziennej pracy,
- Jest mistrzem kunsztu i kreatorem smaków,
- Jest proaktywny i otwarty na współpracę.
Oczekujemy:
- Doświadczenie w branży,
- Bardzo dobra organizacja pracy,
- Pasja i zaangażowanie, pozytywna energia oraz dążenie do najwyższych standardów,
- Elastyczność, operatywność, kreatywność.
Gwarantujemy:
- Wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności,
- Liczne wyzwania zawodowe,
- Dobrą i wspierającą atmosferę pracy,
- Możliwości rozwoju zawodowego.