Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Kołbaskowo, k/ Szczecina    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Kierownik Lokalu Gastronomicznego

    Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A.   Julinek, k. Leszna    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    2 dni
    Zadania: Zarządzanie zespołem: wspieranie, motywacja, wyznaczanie celów. Optymalizacja kosztów: zarządzanie budżetem, poszukiwanie oszczędności. Kontrola jakości: utrzymanie wysokich standardów obsługi. Zadowolenie klientów i personelu: kreowanie pozytywnych doświadczeń. Zarządzanie...
  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    12 dni
    Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
Zobacz więcej ofert pracy

Manager Bistro

Piekarnia Bagietka Renata Jackowska, Rafał Strąk Sp. J.
Stargard
praca stacjonarna
2746 dni temu

Ogłoszenie numer: 1680085, z dnia 2017-06-21

Piekarnia Bagietka to firma rodzinna o ponad 15-letniej tradycji. Posiadamy kilkadziesiąt własnych punktów sprzedaży na terenie woj.zachodniopomorskiego oraz lubuskiego, a także dwa nowoczesne zakłady produkcyjne o najwyższych standardach. Produkujemy świeże pieczywo o najwyższej jakości a także pyszne ciasta, desery, kanapki i sałatki. Dbamy o to, by nasze produkty były zawsze świeże, smaczne, zdrowe i najwyższej jakości – by Klienci otrzymywali zawsze to co najlepsze - zgodnie z hasłem „PieczeMY dla Ciebie"!

Manager Bistro

Miejsce pracy: Stargard

 

Opis stanowiska

  • kompleksowe zarządzanie obiektem (planowanie zakupów, organizacja dostaw, organizacja pracy oraz dbałość o wizerunek firmy)
  • zarządzanie personelem (planowanie grafików pracy, motywowanie, szkolenie i utrzymywanie wypracowanych standardów i procedur pracy)
  • budowanie relacji z klientami
  • inicjowanie działań sprzedażowo – marketingowych
  • aktywna sprzedaż

Wymagania

  • doświadczenia w zarządzaniu zespołem
  • nastawienia na realizację celów biznesowych
  • zaangażowania, entuzjazmu, łatwość nawiązywania kontaktów
  • orientacji na klienta
  • doskonałej organizacji czasu pracy
  • kreatywnych działań zwiększających sprzedaż

Oferujemy

  • stabilne zatrudnienie na umowę o pracę
  • ciekawą, pełną wyzwań pracę w dynamicznym zespole
  • możliwość rozwoju zawodowego oraz podnoszenia kompetencji
  • możliwość pracy od zaraz
  • współfinansowanie karty Multisport
  • prywatną opiekę medyczną Medicover
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Kołbaskowo, k/ Szczecina    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Kierownik Lokalu Gastronomicznego

    Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A.   Julinek, k. Leszna    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    2 dni
    Zadania: Zarządzanie zespołem: wspieranie, motywacja, wyznaczanie celów. Optymalizacja kosztów: zarządzanie budżetem, poszukiwanie oszczędności. Kontrola jakości: utrzymanie wysokich standardów obsługi. Zadowolenie klientów i personelu: kreowanie pozytywnych doświadczeń. Zarządzanie...
  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    12 dni
    Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...