Grupa Żywiec, zdobywca III miejsca w rankingu najbardziej pożądanych pracodawców 2014 w opinii specjalistów i menedżerów w kategorii FMCG/HoReCa według Antal International, poszukuje pracownika na stanowisko:
- Zapewnienie i prowadzenie badań laboratoryjnych surowców, piwa w trakcie produkcji i wyrobu gotowego w celu skutecznej kontroli procesu produkcyjnego
- Utrzymanie sprzętu laboratoryjnego w stanie sprawności technicznej
- Prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej
- Realizacja założeń systemu Lab Star (System ma zgodność ze standardem ISO 17025)
- Współpraca przy opracowywaniu i wdrażaniu nowych procedur poprawiających stan higieny i doskonalenie ZSZJ
- Prowadzenie szkoleń z zakresu metod badań laboratoryjnych
- Wykształcenia wyższego kierunkowego np. technologia żywności, towaroznawstwo, chemia, bioinżynieria itp.
- Co najmniej 3-letniego doświadczenia w pracy w laboratorium analiz fizykochemicznych lub mikrobiologicznych
- Zdolności analitycznego myślenia
- Znajomości systemów ZSZJ (FSSC 22000, ISO 9001:2008, ISO 140001:2004, OHSAS 18001 :2007)
- znajomości procesu produkcji piwa – mile widziane
- Umiejętności samodzielnego podejmowania decyzji
- Umiejętności pracy w zespole
- Skrupulatności, nastawienia na wyniki
- Dobrej znajomości pakietu MS Office
- Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełny etat
- Atrakcyjne warunki zatrudnienia (wynagrodzenie podstawowe oraz premie uzależnione od poziomu realizacji celów)
- Bogaty pakiet świadczeń pozapłacowych (karta sportowa, Fundusz Emerytalny, dofinansowanie do wakacji itp)
- Pełną wyzwań pracę w międzynarodowej firmie o ugruntowanej pozycji rynkowej
- Pracę w organizacji o wysokim stopniu automatyzacji procesów technologicznych
- Realne możliwości rozwoju zawodowego
![](/img/firma/templates/720134/21831/bottom.jpg)
Poznaj
Grupa Żywiec Sp. z o. o.
Naszą firmę napędza piwo i społeczność pracowników, którzy są prawdziwymi pasjonatami piwowarstwa. Jesteśmy dumni z naszych osiągnięć, ale zawsze mamy apetyt na więcej.
Odważnie wytyczamy nowe ścieżki w historii piwa, dlatego doceniamy osoby, które szukają innowacyjnych rozwiązań i potrafią stale usprawniać procesy. Cenimy elastyczność w działaniu, odwagę i odpowiedzialność.
Warzymy piwo w czterech browarach. Tradycje piwowarskie w regionach, gdzie są zlokalizowane sięgają XIV wieku. W naszych browarach historia spotyka się ze współczesnością, tradycyjne metody warzenia łączymy z nowoczesnymi technologiami – po to, by oferować piwa najwyższej jakości.
Jesteśmy w Grupie Heineken i współtworzymy globalne projekty, ale w Grupie Żywiec masz możliwość realizowania własnych pomysłów, bez względu na to w jakim dziale pracujesz.
Czujesz, że odnalazłbyś się w naszym piwnym świecie? Dołącz do nas i bądź częścią Ż!