Jesteśmy rodzinną firmą, która od niemal 30 lat łączy tradycję z nowoczesnością. Dynamicznie rozwijamy się w takich obszarach jak piekarnictwo, cukiernictwo oraz gastronomia. Naszą dumą są zdrowe i smaczne wyroby, a nagrodą zadowolenie konsumenta. Naszą pasją jest podnoszenie jakości produktów i utrzymywanie satysfakcji klienta na najwyższym poziomie.
Obecnie poszukujemy osoby na stanowisko:
Koordynator Produkcji Gastronomicznej
Miejsce pracy: Kuźnica Czeszycka
Do podstawowych zadań należy:
- Zarządzanie, motywowanie, dbałość o rozwój zespołu produkcji gastronomicznej
- Planowanie, organizowanie, kontrolowanie oraz monitorowanie przebiegu produkcji z punktu widzenia realizacji planu produkcji wyrobów świeżych, chłodzonych oraz głęboko mrożonych
- Działania w zakresie poprawy efektywności, doskonalenie procesów podległego działu
- Nadzór nad zapewnieniem terminowości i jakości wytwarzanych potraw
- Bieżąca kontrola procesu produkcyjnego, dbanie o wydajność procesu
- Analiza, raportowanie oraz poprawa wskaźników produkcyjnych oraz jakościowych
- Dzienna kontrola i nadzór nad kosztami produkcji poprzez proponowanie i wdrażanie usprawnień produkcyjnych
- Ścisła współpraca z innymi gospodarzami procesów, działów Firmy w celu zapewnienia najwyższej jakości procesu produkcji
- Prowadzenie aktywnej polityki w zakresie rozwoju wyrobów gastronomicznych
- Nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP i HACCP
Wymagania minimalne:
- wykształcenie Średnie
- doświadczenie w branży spożywczej – procesy produkcji
- umiejętność obsługi programów komputerowych.
Jeśli należysz do tych osób, które:
- mają gotowość do uczenia się i aktualizacji wiedzy
- lubią współpracować w zespole
- stawiają na terminową i skrupulatną realizację zadań
- nastawione są na szukanie rozwiązań i nie mają obaw prosić o wsparcie
To nasz zespół czeka właśnie na Ciebie!