Kim jesteśmy i kogo potrzebujemy?
YANGO Sp. z o.o. to polskie przedsiębiorstwo założone w 2014 roku przez dwóch przyjaciół.
Specjalizujemy się w produkcji i dystrybucji naturalnych suplementów diety.
Kochamy naturę i chcemy być jej jak najbliżej. Dlatego nasze surowce są pozyskiwane z miejsca ich pochodzenia, a ponad 90% naszej oferty jest skierowana do wegan i wegetarian. Posiadamy ponad 400 produktów, które pakujemy w szklane słoiki.
Inwestujemy! Nie stoimy w miejscu. Wierzymy w siłę Zespołu i dbamy o jego rozwój.
Posiadamy obecnie cztery marki produktowe dystrybuowane na rynku zielarskim i aptecznym. Poszukujemy też nowych odbiorców poza granicami kraju.
Cały czas rośniemy i rozwijamy się! Dlatego potrzebujemy Twojej pomocy!
Chcesz zmienić pracę na lepszą? Dołącz do Zespołu w firmie rosnącej > 50% rocznie!
Obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko:
- Stabilne zatrudnienie
- Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko oraz dużą swobodę działania – doceniamy wszystkie pomysły i dajemy Ci możliwość ich zrealizowania
- Wynagrodzenie adekwatne do zaangażowania, posiadanego doświadczenia, wiedzy i kwalifikacji
- Doświadczanie ciągłego rozwoju w ramach japońskiej filozofii Kaizen
- Bezpośrednią współpracę z pomocnym Zarządem przedsiębiorstwa
- Pracę w przyszłościowej branży
- Aktywną współpracę z innymi działami firmy i ich codzienne wsparcie!
U nas nigdy nie zostajesz sam/a - Work-life-balance
- Możliwość rozwoju zawodowego i poszerzania kwalifikacji
- Pracę w młodym i kreatywnym zespole, w atmosferze wzajemnego szacunku i uczciwości - wsparta wewnętrznym Kodeksem Honorowym oraz Świadomą kulturą współpracy Yango (Yango values)
- Wewnętrzne konkursy np. Innowator Roku
- Kartę fitness
- Prywatna opieka medyczna
- Pyszną kawę, yerbę, matchę i herbatę
- Miejsce postojowe
- Wyjścia integracyjne i szkolenia
- Rabaty pracownicze na nasze produkty
- Pan Kanapka (Ślimak, Pajda)
- Lina wspinaczkowa dla chętnych
- Pracę w godzinach
pon-czw 7:30-16:00
pt 8:00-14:00 (aby dobrze zacząć weekend!)
- Delegowanie wykonania zadań produkcyjnych
- Nadzór nad pracą zespołu produkcyjnego
- Realizacja planów produkcyjnych
- Kontrola jakości oraz kontrola masy produktu gotowego
- Raportowanie postępów bieżącej produkcji, problemów jakościowych, problemów technicznych oraz stanu maszyn
- Nadzór nad jakością magazynowania surowców oraz poprawnością dostaw surowców, etykiet, materiałów okołoprodukcyjnych
- Współtworzenie procedur i instrukcji stanowiskowych
- Nadzór nad bieżącą realizacją zadań wynikających z procedur systemów bezpieczeństwa żywności
- Doświadczenie na analogicznym stanowisku w firmie produkcyjnej (mile widziane w zakładzie produkcji żywności)
- Umiejętność pracy w zespole
- Umiejętność delegowania zadań i ich nadzorowanie
- Umiejętność rozwiązywania konfliktów w zespole
- Umiejętność pracy pod presją czasu
- Odpowiedzialność i dobra organizacja pracy
- Znajomość obsługi komputera
- Dyspozycyjność w ustalonych godzinach pracy