Zakład produkcyjny Dijo, prężnie rozwijająca się dolnośląska Firma branży spożywczej o międzynarodowym zasięgu, lider w produkcji tortilli, laureat nagrody Forbes w związku z rozwojem swojej działalności poszukuje osoby na stanowisko:
- Współpraca z działami wewnętrznym i zewnętrznymi (operacyjny, sprzedaż, obsługa klienta)
- Angażowanie pracowników do wdrażania kultury jakości poprzez implementację zasad i wymogów systemu HACCP, IFS, BRC, AIB
- Utrzymywanie dobrych relacji z kluczowymi klientami, dbanie o pozytywny wizerunek firmy w kontaktach z klientem
- Planowanie, uczestnictwo oraz nadzór nad audytami wewnętrznymi
- Koordynacja i weryfikacja działań poaudytowych, w tym działań korekcyjnych i doskonalących
- Monitorowanie kluczowych wskaźników jakościowych
- Identyfikowanie możliwości ciągłego doskonalenia na podstawie wskaźników reklamacji i zwiększenia spójności procesów, aby dostosować je do wzrostu zadowolenia klientów
- Raportowanie na potrzeby wewnętrzne oraz klientów
- Aktualizacja dokumentacji oraz współpraca z jednostkami certyfikującymi
- Preferowane minimum 5-cio letnie doświadczenie we wdrażaniu, utrzymywaniu systemów jakości w przemyśle spożywczym
- Znajomość zagadnień związanych z jakością i bezpieczeństwem żywności, wskazane doświadczenie w zakresie obsługi reklamacji konsumenckich
- Znajomość wymagań systemów zapewnienia jakości i bezpieczeństwa żywności ISO, BRC, IFS, AIB
- Znajomość wymagań systemu HACCP
- Znajomość języka angielskiego na poziomie minimum dobrym (znajomość innego języka obcego będzie dużym atutem)
- Umiejętność organizacji pracy, odpowiedzialność, uczciwość w realizacji zadań
- Umiejętność analizy i prezentacji zadań
- Praktyczna znajomość narzędzi do rozwiązywania problemów jakościowych
- Uprawnienia audytora systemów jakości bezpieczeństwa żywności
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Stałe comiesięczne wynagrodzenie + premie kwartalne
- Dodatkowe premie za polecenie pracowników
- Prywatna opieka medyczna w LuxMed
- Dofinansowanie do karty MultiSport
- Ubezpieczenie grupowe Open Life,
- Niezbędne narzędzia pracy
- Możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych
- Profesjonalny system szkoleń on boardingowych
- Pracę od zaraz w dynamicznie rozwijającym się przedsiębiorstwie produkcji spożywczej
Poznaj
Dijo Baking Sp. z o.o.
FIRMA DIJO to lider w produkcji tortilli (wrapów) w Europie Centralnej i Wschodniej, lider polskiego rynku sosów do lodów oraz znaczący producent dekoracji cukierniczych, owoców w żelu i słonych przekąsek. Jesteśmy zdobywcą prestiżowej nagrody Diamenty Forbesa 2015 dla najszybciej rozwijających się firm w Polsce. Jako uznana marka, ekspert branży B2B w Polsce, działamy według najwyższych światowych standardów.Nasz zespół tworzy ponad 500 świetnie wykwalifikowanych fachowców. Oni są największym kapitałem firmy, dzień po dniu dbają o najwyższą jakość produktów, na każdym etapie ich przygotowania. Za sukcesem DIJO stoi najnowocześniejszy park maszynowy i imponujące zaplecze technologiczne, w które nieustannie inwestujemy. 14 nowoczesnych linii produkcyjnych (m.in. do tortilli i słonych przekąsek) czyni z nas przedsiębiorstwo o dużych możliwościach wytwórczych. Obecnie produkujemy do 60 tys. ton wyrobów rocznie i wciąż się rozwijamy, by w przyszłości wytwarzać jeszcze więcej.