Mazowiecka Instytucja Gospodarki Budżetowej MAZOVIA (IGB MAZOVIA) została utworzona na podstawie zarządzenia Ministra Sprawiedliwości z dnia 29 listopada 2010 roku poprzez przekształcenie i połączenie: Gospodarstwa Pomocniczego Warszawa – Bemowo przy Areszcie Śledczym Warszawa Białołęka, Wielobranżowego Gospodarstwa Pomocniczego – Stacji Obsługi Samochodów przy Areszcie Śledczym Warszawa Mokotów oraz Gospodarstwa Pomocniczego Zakładu Produkcyjnego przy Zakładzie Karnym w Sieradzu. IGB Mazovia prowadzi szeroką działalność produkcyjną, usługowo – handlową, projektową i inwestycyjną. Poszukujemy kandydatów na poniższe stanowisko:
Koordynator ds. gastronomii
Miejsce pracy: Warszawa-Bemowo
Do zadań wykonywanych na stanowisku będzie należało:
- Kompleksowe zarządzanie punktami gastronomicznymi zlokalizowanymi na terenie Polski (stołówki i restauracje).
- Organizacja, nadzór i koordynowanie działań związanych z prawidłowym funkcjonowaniem punktów gastronomicznych.
- Nadzór sposobu wykonywania pracy przez pracowników.
- Ustalanie standardów przygotowywania posiłków i receptur pozwalających na racjonalne użycie surowców.
- Optymalizacja kosztów sprzedaży.
- Kreowanie i wprowadzanie nowych dań do menu, aktualizowanie oferty.
- Szkolenie pracowników oraz dbanie o zapewnienie wykwalifikowanego personelu.
- Analiza potrzeb klientów.
- Organizacja imprez na rzecz kontrahentów zewnętrznych w oparciu o bazę lokalową IGB Mazovia.
- Planowanie nowych rozwiązań mających wpływ na wzrost efektywności sprzedaży.
- Działanie zgodne z systemem HACCP w tym egzekwowanie przestrzegania zasad w prowadzonych punktach.
Od kandydatów przystępujących do naboru oczekujemy:
- Doświadczenie menedżerskie w gastronomii min. 4 lata.
- Wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
- Prawo jazdy kat. „ B ".
- Gotowość do częstych wyjazdów służbowych na terenie całej Polski.
Oferujemy:
- Umowę o pracę w instytucji finansów publicznych.
- Prace od poniedziałku do piątku.
- Do dyspozycji samochód służbowy w trakcie wyjazdów.
- Możliwość zdobywania nowych kwalifikacji i doświadczeń zawodowych.