Najnowsze oferty pracy

  • Technolog Żywności

    ER Group   Janów Podlaski   
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   10 000 - 15 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    6 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    17 godz.
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Technolog żywności / Mikrobiolog

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    19 godz.
    Zakres obowiązków: Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i jakościowych). Analiza i opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji laboratorium. Obsługa specjalistycznych urządzeń mikrobiologicznych.
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    2 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)
    3 dni
    Do zadań na tym stanowisku należą: Nadzór nad procesem przetwarzania owoców; Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur; Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych; Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy; Przestrzeganie standardów jakościowych i...
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Mikrobiolog żywności

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowanie próbek do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych. Opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego. Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.
  • Technolog Cukiernictwa / Kierownik

    SERVICE JOBS sp. z o.o.   Gdynia    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    specjalista (mid) / kierownik/koordynator  kontrakt B2B  pełny etat   20 000 zł netto (+VAT)/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Obowiązki: Opracowywanie i wdrażanie grafików pracy cukierników i uczniów; Rekrutacja i szkolenie pracowników; Kontrola jakości wyrobów; Audyt cukierni oraz rozwój technologii i parku maszynowego; Doradztwo w zakresie rozwoju cukierni i analizy rynku; Organizacja i optymalizacja procesów...
Zobacz więcej ofert pracy

Kontroler Jakości

Dr Gerard Sp. z o.o.
lubelskie, Międzyrzec Podlaski, Radzyń Podlaski
praca stacjonarna
2105 dni temu

WIĘCEJ RAZEM

Dr Gerard to firma z długoletnią tradycją sprzedaży wyjątkowych ciastek, wafelków i słonych przekąsek w Polsce i na świecie. W Polsce posiada 2 zakłady produkcyjne, zatrudnia ponad tysiąc pracowników oraz zajmuje wysoką i ugruntowaną pozycję na rynku ciastek.

Obecnie poszukujemy kandydata na stanowisko:

 

Kontroler Jakości
Miejsce pracy: Międzyrzec Podlaski, Radzyń Podlaski

Umowa: na zastępstwo, na okres 1,5 roku

 
Główne zadania:
  • pobieranie prób i wykonywanie analiz surowców i opakowań, półfabrykatów oraz wyrobów gotowych
  • kontrola jakości półfabrykatów i wyrobów w toku produkcji
  • nadzór nad procesem produkcyjnym
  • badania przechowalnicze wyrobów
  • kontrola higieniczna urządzeń produkcyjnych i pracowników
  • nadzorowanie sprzętu kontrolno-pomiarowego
  • prowadzenie zapisów z przeprowadzonych kontroli oraz inspekcji
Nasze oczekiwania:
  • wykształcenie wyższe kierunkowe – Technologia żywności lub pokrewne
  • doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w przemyśle spożywczym będzie dużym atutem
  • umiejętność  wykonywania analiz fizykochemicznych produktów żywnościowych
  • znajomość systemu HACCP
  • znajomość systemów ISO 9001, BRC i IFS – mile widziana
  • umiejętność audytowania – mile widziana
  • komunikatywność
  • umiejętność pracy w zespole
  • dokładność
  • umiejętność obsługi komputera (Word, Excel)
  • znajomość jęz. angielskiego – będzie dodatkowym atutem
  • zdolności analityczne
Oferujemy:
  • zatrudnienie w firmie o ugruntowanej i wysokiej pozycji na rynku
  • możliwość rozwoju w dynamicznej, szybko rozwijającej się firmie
  • pracę w dobrej atmosferze
Prosimy o dołączenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w  ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z  ustawą z dnia 29.08.1997r. (Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 923 ze zm.)"

Dr Gerard sp. z o.o. żąda podania od kandydata jedynie takich danych osobowych, które wskazane są w obowiązujących przepisach prawa.
  1. Podanie danych osobowych przekraczających zakres danych osobowych wymaganych przez Dr Gerard sp. z o.o. (czyli danych innych niż imię/imiona i nazwisko, data urodzenia, miejsce zamieszkania, wykształcenie, wykształcenie uzupełniające, przebieg zatrudnienia, obywatelstwo, dodatkowe uprawnienia, umiejętności, zainteresowania) oznacza WYRAŻENIE ZGODY na przetwarzanie tych dodatkowych danych osobowych na potrzeby danej rekrutacji.
  2. Jeśli chcesz, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane przez Dr Gerard sp. z o.o. także na potrzeby PRZYSZŁYCH PROCESÓW REKRUTACYJNYCH, załącz poniższą klauzulę zgody w swoich dokumentach aplikacyjnych:

    Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Dr Gerard sp. z o.o. z siedzibą w Międzyrzecu Podlaskim, przy ul. Radzyńskiej 9, 21-560 Międzyrzec Podlaski, moich danych osobowych zawartych w dokumentach aplikacyjnych na potrzeby przyszłych rekrutacji przez okres roku od momentu wyrażenia zgody.”

    Każdą ze zgód (z punktu 1 i z punktu 2) możesz z łatwością cofnąć w dowolnym momencie. Aby to zrobić skontaktuj się z nami poprzez następujący e-mail: RODO@drgerard.eu lub listownie na adres: Dr Gerard sp. z o.o., ul. Radzyńska 9, 21-560 Międzyrzec Podlaski. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem.
  3. Administratorem Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu jest Dr Gerard sp. z o.o. z siedzibą w Międzyrzecu Podlaskim, przy ul. Radzyńskiej 9, 21-560 Międzyrzec Podlaski. Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji na stanowisko, na które aplikujesz, w celu prowadzenia przyszłych rekrutacji (o ile wyrazisz na to zgodę) i w celu ewentualnego ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami. Masz prawo wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, masz prawo żądać do nich dostępu, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania i żądania ich przeniesienia. Masz także prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. W zakresie w jakim przetwarzanie Twoich danych osobowych odbywa się na podstawie zgody, masz prawo do jej cofnięcia. Więcej informacji znajdziesz TUTAJ
 

Poznaj

Dr Gerard Sp. z o.o.

Dr Gerard to firma z długoletnią tradycją produkcji wyjątkowych ciastek, wafelków i słonych przekąsek. Posiada 2 zakłady produkcyjne, w których zatrudnia ponad tysiąc pracowników oraz zajmuje wysoką i ugruntowaną pozycję na rynku.

 

Podobne oferty

  • Technolog Żywności

    ER Group   Janów Podlaski   
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   10 000 - 15 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    6 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    17 godz.
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Technolog żywności / Mikrobiolog

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    19 godz.
    Zakres obowiązków: Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i jakościowych). Analiza i opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji laboratorium. Obsługa specjalistycznych urządzeń mikrobiologicznych.
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    2 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)
    3 dni
    Do zadań na tym stanowisku należą: Nadzór nad procesem przetwarzania owoców; Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur; Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych; Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy; Przestrzeganie standardów jakościowych i...
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Mikrobiolog żywności

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowanie próbek do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych. Opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego. Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.
  • Technolog Cukiernictwa / Kierownik

    SERVICE JOBS sp. z o.o.   Gdynia    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    specjalista (mid) / kierownik/koordynator  kontrakt B2B  pełny etat   20 000 zł netto (+VAT)/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Obowiązki: Opracowywanie i wdrażanie grafików pracy cukierników i uczniów; Rekrutacja i szkolenie pracowników; Kontrola jakości wyrobów; Audyt cukierni oraz rozwój technologii i parku maszynowego; Doradztwo w zakresie rozwoju cukierni i analizy rynku; Organizacja i optymalizacja procesów...