Najnowsze oferty pracy

  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    6 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)
    19 godz.
    Do zadań na tym stanowisku należą: Nadzór nad procesem przetwarzania owoców; Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur; Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych; Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy; Przestrzeganie standardów jakościowych i...
  • Technolog żywności / Mikrobiolog

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i jakościowych). Analiza i opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji laboratorium. Obsługa specjalistycznych urządzeń mikrobiologicznych.
  • Mikrobiolog żywności

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowanie próbek do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych. Opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego. Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Mazowieckie Piaseczno Technolog żywności Piaseczno
Konsultant zewnętrzny - wsparcie Szefa Biznesowego i Kierownika Projektu

Konsultant zewnętrzny - wsparcie Szefa Biznesowego i Kierownika Projektu

Auchan Polska Sp. z o.o.
Piaseczno, ul. Puławska 46
specjalista (mid)
kontrakt B2B
praca stacjonarna
532 dni temu
Konsultant zewnętrzny - wsparcie Szefa Biznesowego i Kierownika Projektu
Miejsce pracy: Piaseczno, ul. Puławska 46
TWOJA PRACA BĘDZIE POLEGAŁA NA:
  • Zarządzaniu identyfikowalnością produktów w systemach logistycznych w całym przepływie towarów od dostawców, przez centra logistyczne i produkcyjne do sklepów (w tym franczyzowych), do platform sprzedażowych e-commerce (Glovo, Allegro),
  • Identyfikacji produktów żywnościowych oraz przemysłowych wysyłanych do klienta końcowego, zgodnie z wymaganiami prawa UE oraz krajowego.
CZEGO POTRZEBUJESZ, ABY TO REALIZOWAĆ:
  • Wykształcenia kierunkowego w zakresie technologii żywności lub technicznego w zakresie artykułów przemysłowych,​ 
  • Znajomości zasad śledzenia produktu i powiązania jego danych z numerem partii na każdym etapie łańcucha dostaw,
  • Znajomości standardów zarządzania jakością i bezpieczeństwem produktu poprzez systemy ISO, BRC, IFS, FSSC 2200, Global Gap, HACCP, inne,
  • Znajomości zarządzania procesami i aspektami kontroli jakości na wszystkich etapach cyklu życia produktu, aż do klienta końcowego,
  • Znajomości prawa żywnościowego oraz prawa dotyczącego artykułów przemysłowych,
  • Znajomości etapów / cykli życia produktu + przepływ informacji na poszczególnych etapach),
  • Podstawowej wiedzy z zakresu zarządzania projektami,
  • Umiejętność pracy procesowej i analitycznej (procesy biznesowe, logistyczne),
  • Bardzo dobrej znajomość języka angielskiego (ewentualnie francuskiego),
  • Mile widziane: znajomość zasad testowania systemów umożliwiających identyfikowalność produktów.
CO OD NAS DOSTAJESZ:
  • Umowę B2B lub inna forma usługi na okres 6 miesięcy,
  • Pracę w ambitnym zespole, pełnym pasji i pozytywnej atmosfery,
  • Możliwość pogłębienia wiedzy,
  • Uczestnictwo w wielu ciekawych projektach,
  • Pracę w organizacji działającej zgodnie z zasadami odpowiedzialnego biznesu (CSR).
Konsultant zewnętrzny - wsparcie Szefa Biznesowego i Kierownika Projektu
Miejsce pracy: Piaseczno, ul. Puławska 46
Auchan Retail Polska to międzynarodowa firma handlowa, która istnieje w Polsce od 1996 roku. Po 23 latach działalności Auchan to firma multi-formatowa prowadząca działalność w 3 formatach – hipermarketach, supermarketach i handlu elektronicznym. Auchan promuje to co dobre, zdrowe i lokalne oraz angażuje się w wymyślanie na nowo doświadczeń zakupowych klienta, dając im możliwość zakupów fizycznych oraz online.
 

Podobne oferty

  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    6 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)
    19 godz.
    Do zadań na tym stanowisku należą: Nadzór nad procesem przetwarzania owoców; Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur; Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych; Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy; Przestrzeganie standardów jakościowych i...
  • Technolog żywności / Mikrobiolog

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i jakościowych). Analiza i opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji laboratorium. Obsługa specjalistycznych urządzeń mikrobiologicznych.
  • Mikrobiolog żywności

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowanie próbek do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych. Opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego. Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.