Ciekawi Cię, jak wygląda McDonald's od kuchni? Potrafisz zarządzać zespołem i zadaniami w dynamicznym środowisku? Szukasz miejsca, w którym w szybkim tempie rozwiniesz umiejętności, które przydadzą się w wielu sytuacjach? A może masz ochotę sprawdzić, czy naprawdę pracujemy ramię w ramię, zespołowo, jak często mówią nasi pracownicy? Dołącz do naszego zespołu
Kierownik zmiany McDonald’s Lubrza
Kierownik zmiany
Miejsce pracy: Lubrza
Za co będziesz odpowiadać?
- Na początku przechodzisz przez wszystkie stanowiska i po kolei poznajesz pracę na każdym z nich. To ważne, bo musisz dobrze rozumieć, jaka jest ich specyfika. Pod okiem doświadczonego managera uczysz się też pracy szefa zmiany.
- Jako manager podejmujesz codzienne decyzje w dynamicznie zmieniającej się sytuacji, rozwiązujesz ewentualne problemy, dbasz o to, żeby wszystko szło sprawnie i zapewniasz, że goście mają świetne doświadczenia.
- Zarządzasz pracą zespołu, odpowiadasz m.in. za rozwijanie pracowników, motywowanie, zapewnienie dobrej komunikacji, jesteś trenerem. Jednym słowem: krok po kroku stajesz się prawdziwym liderem.
- Przygotowujesz też posiłki i obsługujesz gości - ramię w ramię z całym zespołem.
Wierzymy, że różnorodność zespołu jest jego wartością, a wszyscy pracownicy traktowani są z godnością i szacunkiem.
Czego oczekujemy?
- Otwartość i komunikatywność
- Pełna dyspozycyjność - praca na 3 zmiany
- Zaangażowanie i chęć rozwoju
- Bardzo ważna jest umiejętność ustalania priorytetów. Praca w restauracji bywa nieprzewidywalna, a Twoim zadaniem będzie sprawić, żeby przebiegała bez zakłóceń.
- Odporność na stres i szybkie reagowanie
- Jeśli nie masz doświadczenia w gastronomii, spokojnie. O to, żeby Cię wszystkiego nauczyć, zadbają nasi instruktorzy.
- Jak w każdej restauracji konieczne jest posiadanie badań sanitarno-epidemiologicznych (jeśli ich nie masz, będziesz mieć czas, żeby je zrobić).
Co oferujemy w zamian?
- Damy Ci jasną (i w wielu przypadkach bardzo szybką) ścieżkę awansu - w ramach restauracji, poza managerami zmiany, są: kierownik i jego zastępcy, szefowie takich funkcji jak technologie, rozwój ludzi, jakość i obsługa gości
- Jesteśmy mistrzami szkolenia. Nauczymy Cię wszystkiego, co musisz wiedzieć o zarządzaniu różnymi obszarami restauracji i zespołem. Umiejętności rozwiniesz zarówno poprzez pracę, jak i w czasie warsztatów i szkoleń, które zapewniamy wszystkim managerom.
- Wiemy, że bezpieczeństwo to podstawa: zapewniamy więc umowę o pracę (tak, każdemu), wypłatę zawsze na czas i stabilne miejsce pracy.
- Do wynagrodzenia dokładamy: bonifikartę, zniżki pracownicze (z nich skorzystasz w godzinach pracy), opiekę medyczną, a także dostęp ubezpieczenia grupowe, kartę sportową
- Ta oferta nie byłaby tak dobra, gdyby nie nasza legendarna atmosfera. Poczujesz się z nami, jak wśród dobrych znajomych. Do tego zawsze możesz liczyć na wsparcie przełożonych i kolegów. Serio, pracujemy ramię w ramię.
- Oprócz wynagrodzenia mamy też system premiowy, konkursy pracownicze i takie dodatki jak: 5zł/h za niedziele i święta oraz 20% stawki za pracę w godzinach nocnych.