Najnowsze oferty pracy

Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik zmiany

McDonald's Polska Sp. z o.o.
opolskie, Lubrza
4 200 - 4 500 zł brutto/mies.
kierownik/koordynator
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
989 dni temu

Ciekawi Cię, jak wygląda McDonald’s od kuchni? Potrafisz zarządzać zespołem i zadaniami w dynamicznym środowisku? Szukasz miejsca, w którym w szybkim tempie rozwiniesz umiejętności, które przydadzą się w wielu sytuacjach? A może masz ochotę sprawdzić, czy naprawdę pracujemy ramię w ramię, zespołowo, jak często mówią nasi pracownicy?

 

Dołącz do naszego zespołu!

Kierownik zmiany nocnej - McDonald’s - 4200zł - 4500zł brutto
Kierownik zmiany
Miejsce pracy: Lubrza
Za co będziesz odpowiadać?
  • Na zmianach nocnych będziesz odpowiadać za inwentaryzację, przygotowanie raportów związanych ze stanami magazynowymi i sprzedażowymi, wykonanie kalibracji i czyszczenie sprzętów
  • Przechodzisz przez wszystkie stanowiska i po kolei poznajesz pracę na każdym z nich. To ważne, bo musisz dobrze rozumieć, jaka jest ich specyfika. Pod okiem doświadczonego managera uczysz się też pracy szefa zmiany.
  • Jako manager podejmujesz codzienne decyzje w dynamicznie zmieniającej się sytuacji, rozwiązujesz ewentualne problemy, dbasz o to, żeby wszystko szło sprawnie i zapewniasz, że goście mają świetne doświadczenia.
  • Zarządzasz pracą zespołu, odpowiadasz m.in. za rozwijanie pracowników, motywowanie, zapewnienie dobrej komunikacji, jesteś trenerem. Jednym słowem: krok po kroku stajesz się prawdziwym liderem.
  • Przygotowujesz też posiłki i obsługujesz gości - ramię w ramię z całym zespołem.

W McDonald’s promujemy kulturę równych szans w zatrudnieniu. Nasze drzwi są otwarte dla wszystkich, aktywnie angażujemy się w tworzenie otwartego i integrującego środowiska pracy. Wierzymy, że różnorodność zespołu jest jego wartością, a wszyscy pracownicy traktowani są z godnością i szacunkiem.

 

Czego oczekujemy?
  • Początkowo będziesz pracować na zmianach nocnych - jeżeli lubisz taki tryb pracy ta oferta jest dla Ciebie 
  • Otwartość i komunikatywność - na tym stanowisku to podstawa. Przydadzą Ci się, żeby zbudować zaangażowanie i zapewnić, że na Twojej zmianie wszyscy wiedzą, co mają robić.
  • Bardzo ważna jest umiejętność ustalania priorytetów. Praca w restauracji bywa nieprzewidywalna, a Twoim zadaniem będzie sprawić, żeby przebiegała bez zakłóceń.
  • Przyda Ci się również komunikatywna znajomość języka angielskiego.
  • Jeśli nie masz doświadczenia w gastronomii, spokojnie. O to, żeby Cię wszystkiego nauczyć, zadbają nasi instruktorzy.
  • Jak w każdej restauracji konieczne jest posiadanie badań sanitarno-epidemiologicznych (jeśli ich nie masz, będziesz mieć czas, żeby je zrobić).
Co oferujemy w zamian?
  • Damy Ci jasną (i w wielu przypadkach bardzo szybką) ścieżkę awansu - w ramach restauracji, poza managerami zmiany, są: kierownik i jego zastępcy, szefowie takich funkcji jak technologie, rozwój ludzi, jakość i obsługa gości; można też awansować do struktur biurowych. Możesz więc wybrać ścieżkę liderską lub ekspercką - w zależności od Twoich preferencji.
  • Jesteśmy mistrzami szkolenia. Nauczymy Cię wszystkiego, co musisz wiedzieć o zarządzaniu różnymi obszarami restauracji i zespołem. Umiejętności rozwiniesz zarówno poprzez pracę, jak i w czasie warsztatów i szkoleń, które zapewniamy wszystkim managerom.
  • Wiemy, że bezpieczeństwo to podstawa: zapewniamy więc umowę o pracę (tak, każdemu), wypłatę zawsze na czas i stabilne miejsce pracy.
  • Ta oferta nie byłaby tak dobra, gdyby nie nasza legendarna atmosfera. Poczujesz się z nami, jak wśród dobrych znajomych. Do tego zawsze możesz liczyć na wsparcie przełożonych i kolegów. Serio, pracujemy ramię w ramię.
  • Oprócz wynagrodzenia mamy też system premiowy, konkursy pracownicze i takie dodatki jak: 5zł/h za 100% frekwencji za niedziele i święta oraz 20% stawki za pracę w godzinach nocnych.