Ogłoszenie numer: 4392259, z dnia 2021-04-06
Domino's Pizza – znana i ceniona na całym świecie marka, światowy lider w dostawie pizzy, trzykrotny zdobywca prestiżowego tytułu „Pizza Chain of The Year”.
Co kryje się za sukcesem jednej z najlepszych na świecie marek restauracyjnych? To ludzie, którzy chcą, aby każdy dzień był lepszy od poprzedniego. To co motywuje ludzi do pozostania z nami, to praca z pełnymi pasji i utalentowanymi współpracownikami, którzy chcą, aby Domino’s było najlepszą siecią pizzerii wszędzie tam, gdzie pojawia się restauracja.
I dobrze się przy tym bawimy! Niezależnie od tego, czy wprowadzamy nowe technologie, takie jak strona do zamówień, która wkrótce ujrzy światło dzienne, aplikacje do zamawiania głosowego, nowoczesne contact center, czy też pyszne nowe pozycje w menu, zawsze jesteśmy oddani naszym Klientom.
Skupiamy się na robieniu wspaniałej pizzy (i nie tylko) w około 17 000 restauracji na 90 rynkach na całym świecie. Wiele się wydarzyło od czasu powstania Domino’s w 1960 r. w Ann Arbor w stanie Michigan w USA. Ale najlepsze jest to, że marka dopiero się rozkręca!
Przed nami kolejna fascynująca przygoda! Dołącz do największych entuzjastów pizzy i wykorzystaj swoją wiedzę w zakresie analizy danych dla dwóch marek– Domino’s Pizza oraz Pizza Dominium, które właśnie łączą swoje siły na polskim rynku!
Kierownik Zmiany
Miejsce pracy: Warszawa
Opis stanowiska
Z czym przyjdzie Ci się zmierzyć?
- Realizacją celów sprzedażowych
- Aktywną pracą w lokalu
- Udziałem w budowaniu wizerunku firmy
- Zarządzeniem lokalem przy przestrzeganiu standardów firmy (przeprowadzanie inwentaryzacji i składanie zamówień na produkty, dbanie o bezpieczeństwo żywności, BHP, zarządzanie flotą pojazdów)
- Zarządzaniem zespołem (budowanie grafików, motywowanie pracowników, udzielanie feedbacku, rozwój pracowników)
- Dbaniem o najwyższą jakość obsługi Klienta przez pracowników lokalu
Wymagania
Żeby sprostać wyzwaniom musisz:
- Posiadać doświadczenie w zarządzaniu lokalem gastronomicznym, sklepem, stacją benzynową etc. min. przez pół roku (Kierownik/ Asystent Kierownika/ Kierownik Zmiany/ Szef Kuchni)
- Potrafić zarządzać zespołem
- Być osobą dyspozycyjną
- Posiadać rozwinięte umiejętności interpersonalne
- Być osobą dyspozycyjną, zaangażowaną, sumienną oraz decyzyjną
- Odznaczać się nienaganną kulturą osobistą
- Posiadać prawo jazdy kat. B oraz orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych (książeczka sanepidowska)
- Posiadać umiejętność porozumiewania się w języku angielskim w stopniu komunikatywnym
Oferujemy
Czego możesz oczekiwać od nas?
- Udziału w rozwoju w jednej z najbardziej rozpoznawalnych marek na rynku w branży gastronomicznej
- Stałej współpracy z doświadczonym zespołem pracowników Biura, Kierowników Lokali oraz Kierowników Regionalnych, na którym można polegać
- Stałego wsparcia w trakcie okresu wdrożeniowego oraz udziału w wewnętrznych szkoleniach i dostępu do wewnętrznej cyfrowej platformy szkoleniowej
- Możliwości skorzystania z prywatnej opieki zdrowotnej
- Udziału w akcjach integracyjnych
- Posiłku pracowniczego
Wynagrodzenie
Od 4000 do 5000 PLN