Whiskey in the Jar – Manufaktura, Łódź. Dołącz do zgranego zespołu na stanowisko:
Kierownik zarządzający restauracją
Miejsce pracy: Łódź
Od Kandydatów / Kandydatek oczekujemy:
- doświadczenia na podobnym stanowisku (minimum 3 lata)
- znajomości standardów pracy w branży gastronomicznej
- biegłej znajomości systemów gastronomicznych
- umiejętności zarządzania zespołem
- znajomości języka angielskiego w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację z zagranicznymi Gośćmi
- predyspozycji do ukierunkowanej na wysoką jakość i osiąganie wyników
- dyspozycyjności – gotowości do zadaniowego czasu pracy
- znajomość zagadnień kosztowych i praca z parametrami FC i BC
- gotowości do identyfikacji z marką
Zakres obowiązków:
- zarządzanie, motywowanie i szkolenie zespołu pracowników
- odpowiedzialność za profesjonalną obsługę Gości przez podległy zespół, zgodnie ze standardami marki Whiskey In The Jar
- kształtowanie i utrzymywanie bardzo dobrych relacji z Gośćmi
- dbanie o dobry wizerunek restauracji
- bezpośrednia współpraca z Szefem Kuchni
- kontrola i optymalizacja kosztów
- realizacja planów budżetowych i sprzedażowych
- wdrażanie i monitorowanie realizacji procedur, raportowanie
Oferujemy:
- pracę dla rozpoznawalnej, uznanej, stabilnej i prestiżowej marki
- stabilizację – pracę w oparciu o stałą umowę
- atrakcyjne wynagrodzenie zasadnicze i bonusy
- zadaniowy czas pracy
- perspektywę rozwoju – możliwość uczenia się od najlepszych, ale także dzielenia się swoją wiedzą i dalszego awansowania
- pracę w świetnej lokalizacji, z markowym produktem