Kierownik Zakładu / Technolog
Miejsce pracy: Chocianów
Zakres obowiązków:
- Planowanie, nadzór, zarządzanie oraz optymalizacja procesów produkcyjnych
- Zarządzanie podległymi pracownikami z sektora produkcyjnego
- Udział w pracach związanych z rozwojem i wdrażaniem nowych wyrobów oraz doskonaleniem już istniejących
- Opracowywanie nowych produktów, receptur, specyfikacji i kart
- Nadzór technologiczny nad parametrami procesów i produkcją wyrobów
- Opracowywanie dokumentacji technologicznej
- Obsługa, dokumentowanie i podejmowanie działań w związku z reklamacjami, uwagami czy zastrzeżeniami od klientów oraz wprowadzanie działań korygujących
Nasze wymagania:
- Wykształcenie wyższe kierunkowe z zakresu technologii żywności
- 5 letnie doświadczenie na stanowisku technologa
- Znajomość narzędzi i standardów utrzymywania jakości procesu, rozwiązywanie problemów
- Dobra organizacja pracy, umiejętność podejmowania decyzji, zdolności analityczne, dokładność i dociekliwość
- Umiejętność zarządzania zespołem i ocena pracy podległych pracowników
- Znajomość procesów technologicznych w obszarze produkcji spożywczej
- Znajomość przepisów prawa żywnościowego
- Samodzielność i dobra organizacja pracy
- Kreatywność, innowacyjność, komunikatywność
- Mile widziana znajomość języka angielskiego
Oferujemy:
- Miłą i niekorporacyjną atmosferę w pracy w zespole skupionym na wspólny cel
- Pełną wyzwań pracę, samodzielne zadania i ciekawe wyzwania zawodowe
- Rozwój kompetencji merytorycznych i menedżerskich
- Dobre warunki wynagrodzenia
- Pakiet prywatnej opieki medycznej