Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca managera baru

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: współpraca z Managerem Baru w zakresie zarządzania barem szybkiej obsługi TopDrive poprzez nadzór nad poziomem sprzedaży oraz wdrażanie efektywnych rozwiązań; kierowanie pracą zespołu koordynowanie procesu zamówień towaru i surowców niezbędnych do...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Restauracji

Best Western Hotel Portos
Warszawa
praca stacjonarna
3206 dni temu

do swojej restauracji hotelowej specjalizującej się
w kuchni polskiej i śródziemnomorskiej
poszukuje kandydatów na stanowisko

 

 

Kierownik Restauracji
Miejsce pracy: Warszawa
Opis stanowiska:
  • kompleksowa organizacja i koordynacja pracy pracowników restauracji w celu zapewnienia wysokiej jakości obsługi gościa,
  • nadzór i kontrola nad przestrzeganiem obowiązujących standardów obsługi, procedur administracyjnych i zasad bezpieczeństwa pracy w restauracji hotelowej,
  • podejmowanie efektywnych działań w celu podnoszenia wyników sprzedaży podległego departamentu,
  • inicjowanie i wdrażanie racjonalizatorskich zmian w obszarze obsługi gości indywidualnych, sektora MICE (szkolenia, bankiety, konferencje) oraz w obszarze administracji,
  • odpowiedzialność za utrzymanie kosztów restauracji na odpowiednim poziomie,
  • dbałość o stany magazynowe oraz ich inwentaryzacja,
  • dbałość o bezpieczeństwo pracy podległego personelu oraz gości
Wymagania:
  • minimum 2-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku,
  • wykształcenie gastronomiczne,
  • znajomość najnowszych trendów gastronomii,
  • dobra znajomość zagadnień gastronomicznych, systemu HACCP kalkulacji i ewidencji gastronomicznej,
  • umiejętność zarządzania zespołem i motywowania pracowników do osiągania jak najwyższego poziomu obsługi i wyników sprzedaży,
  • umiejętność obsługi gastronomicznej na imprezach masowych
  • dyspozycyjność, rzetelność, operatywność, kreatywność, zaangażowanie,
  • umiejętność pracy w zespole,
  • wysoka kultura osobista, sumienność, uczciwość,
  • posiadanie aktualnych badań dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Oferujemy:
  • dużą samodzielność w działaniu,
  • możliwość rozwoju w strukturach spółki SATORIA Group,
  • atrakcyjne warunki zatrudnienia, pakiet socjalny ,
  • umowę o pracę

SATORIA Group SA – Lider w organizacji i zarządzaniu obiektami hotelarsko-konferencyjnymi oraz wynajmie powierzchni biurowych. Grupa Kapitałowa SATORIA zarządza 7 własnymi hotelami klasy biznes i klasy turystycznej działającymi pod markami Best Western, START hotel, RT Hotels w Warszawie i Krakowie.

BEST WESTERN Hotel Portos to idealne miejsce na odpoczynek oraz organizację szkolenia lub konferencji. Zapewniamy gościom wygodne pokoje, wyśmienitą kuchnię i sale konferencyjne. Dogodna lokalizacja, blisko Belwederu, Łazienek Królewskich oraz Pałacu w Wilanowie pozwala gościom cieszyć się zarówno spokojną i piękną parkową okolicą jak również szybko dotrzeć do centrum Warszawy, lotniska czy dworca.

 

Podobne oferty

  • Zastępca managera baru

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: współpraca z Managerem Baru w zakresie zarządzania barem szybkiej obsługi TopDrive poprzez nadzór nad poziomem sprzedaży oraz wdrażanie efektywnych rozwiązań; kierowanie pracą zespołu koordynowanie procesu zamówień towaru i surowców niezbędnych do...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...