Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik ds. Gastronomii

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    24 godz.
    Twoja misja Twoją misją będzie kompleksowe kierowanie i nadzorowanie pracy działu gastronomii hotelu Novotel & Ibis Poznań Centrum ( 516 pokoi, przestrzenie konferencyjne 2 tyś m2) złożonego z: Konferencje & bankiety, śniadania, kawiarnia WiseCafe, restauracja Winestone, Room Service oraz...
  • Kierownik Restauracji / Kawiarni

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki, Lotnisko Modlin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    21 godz.
    Marzysz o prowadzeniu kawiarni? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambitność, pracowitość i gotowość do pracy z wysokimi standardami? Razem z nami przejdziesz przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne, wdrożysz się w pełny zakres obowiązków i rozpoczniesz...
  • Kierownik Kawiarni na lotnisku

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Warszawa, Włochy, Żwirki i Wigury 1    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    22 godz.
    Marzysz o prowadzeniu kawiarni? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambicja, pracowitość i gotowość do pracy w oparciu o wysokie standardy? Przejdź razem z nami przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne. Zdobądź wiedzę i praktyczne umiejętności niezbędne do...
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik Gastronomii

    Modlin Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 319 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Odpowiedzialność za czystość lokali. Dbałość o zapasy i zamówienia wszystkich materiałów eksploatacyjnych. Utrzymanie gruntownej znajomości standardowych zasad i...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Restauracji

City 88 Sp. z o.o.
Poznań
11 250 zł brutto/mies.
kierownik/koordynator / menedżer
pełny etat
umowa o pracę
pomoc w relokacji
475 dni temu
Restauracja Cucina szuka doświadczonego i utalentowanego Kierownika Restauracji, który będzie w stanie zapewnić niezrównaną gościnność naszym Gościom.

Jako Kierownik Restauracji, będziesz odpowiedzialny za stworzenie atmosfery serdeczności i profesjonalizmu która sprawi, że nasi Goście będą czuli się wyjątkowo mile widziani. Wymagamy doskonałych umiejętności zarządzania personelem, planowania operacyjnego oraz dbałości o szczegóły. Twój priorytet to troska o potrzeby Gości, zapewnianie wyjątkowej obsługi oraz dostarczanie niezapomnianych doświadczeń.
Kierownik Restauracji
Miejsce pracy: Poznań
Zakres obowiązków:
  • Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy,
  • Szkolenie pracowników,
  • Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi
  • Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany,
  • Zapewnienie ciągłości dostaw,
  • Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w siedzibie Spółki,
  • Utrzymanie standardu restauracji,
  • Organizowanie szkoleń produktywnych dla zespołu,
  • Tworzenie grafików restauracji.
Wymagania:
  • Doświadczenia zawodowego na podobnym stanowisku,
  • Minimum wykształcenia średniego (preferowane z gastronomii lub handlu),
  • Dobrej, praktycznej znajomości z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi,
  • Łatwości nawiązywania relacji interpersonalnych,
  • Umiejętności radzenia sobie ze stresem,
  • Komunikatywnej znajomości języka angielskiego.
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o dogodną dla Kandydata formę współpracy,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Rozwój i kontynuację kariery zawodowej w branży gastronomicznej,
  • Szkolenia merytoryczne.
  • Wsparcie w relokacji.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Poznaj

Konkret Real Estate Sp. z o.o. Sp. kom.

City Park to obiekt położony w bliskiej odległości od ścisłego centrum Poznania. W niedalekim sąsiedztwie znajdują się Arena, Palmiarnia oraz Międzynarodowe Targi Poznańskie. Twórcy City Parku to prekursorzy w realizacji idei Smart City. To niezwykłe na skalę europy Miasto w Mieście skupia pięciogwiazdkowy hotel, City Garden SPA by L’Occitane, Whisky Bar 88 – oznaczony mianem najlepszego baru w Polsce w latach 2014, 2015 i 2016, Restauracja CUCINA – wyróżniona w swojej historii trzema czapkami w żółtym przewodniku Gault&Millau, Cukiernia & Lodziarnia CAPPUCCINA, która kusi zapachem pysznej kawy, smakiem lodów rzemieślniczych i autorskich słodkości, UŁAN BROWAR – browar restauracyjny i warzelnia połączone ze sceną, strefa bilard i chillout. Ponadto znajdziecie tu delikatesy ekologiczne Zielona Spiżarnia, Stragany Wyspiańskiego 26, 16 najlepszych restauracji w Poznaniu, klimatyczną kwiaciarnię Ministerstwo Kwiatów i niezwykle kobiecy salon piękności MANI LA, które czekają na rezydentów City Parku – osoby ceniące wyjątkową jakość. Na terenie obiektu znajduje się również centrum wellness ze strefą saun, basenu i kameralną siłownią oraz renomowane centrum medyczne Lux Med.

Podobne oferty

  • Kierownik ds. Gastronomii

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    24 godz.
    Twoja misja Twoją misją będzie kompleksowe kierowanie i nadzorowanie pracy działu gastronomii hotelu Novotel & Ibis Poznań Centrum ( 516 pokoi, przestrzenie konferencyjne 2 tyś m2) złożonego z: Konferencje & bankiety, śniadania, kawiarnia WiseCafe, restauracja Winestone, Room Service oraz...
  • Kierownik Restauracji / Kawiarni

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki, Lotnisko Modlin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    21 godz.
    Marzysz o prowadzeniu kawiarni? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambitność, pracowitość i gotowość do pracy z wysokimi standardami? Razem z nami przejdziesz przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne, wdrożysz się w pełny zakres obowiązków i rozpoczniesz...
  • Kierownik Kawiarni na lotnisku

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Warszawa, Włochy, Żwirki i Wigury 1    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    22 godz.
    Marzysz o prowadzeniu kawiarni? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambicja, pracowitość i gotowość do pracy w oparciu o wysokie standardy? Przejdź razem z nami przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne. Zdobądź wiedzę i praktyczne umiejętności niezbędne do...
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik Gastronomii

    Modlin Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 319 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Odpowiedzialność za czystość lokali. Dbałość o zapasy i zamówienia wszystkich materiałów eksploatacyjnych. Utrzymanie gruntownej znajomości standardowych zasad i...