Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca managera baru

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    7 godz.
    Twoje główne zadania: współpraca z Managerem Baru w zakresie zarządzania barem szybkiej obsługi TopDrive poprzez nadzór nad poziomem sprzedaży oraz wdrażanie efektywnych rozwiązań; kierowanie pracą zespołu koordynowanie procesu zamówień towaru i surowców niezbędnych do...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Restauracji

City 88 Sp. z o.o.
Poznań
11 250 zł brutto/mies.
kierownik/koordynator / menedżer
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
407 dni temu
Restauracja Cucina szuka doświadczonego i utalentowanego Kierownika Restauracji, który będzie w stanie zapewnić niezrównaną gościnność naszym Gościom.

Jako Kierownik Restauracji, będziesz odpowiedzialny za stworzenie atmosfery serdeczności i profesjonalizmu która sprawi, że nasi Goście będą czuli się wyjątkowo mile widziani. Wymagamy doskonałych umiejętności zarządzania personelem, planowania operacyjnego oraz dbałości o szczegóły. Twój priorytet to troska o potrzeby Gości, zapewnianie wyjątkowej obsługi oraz dostarczanie niezapomnianych doświadczeń.
Kierownik Restauracji
Miejsce pracy: Poznań
Zakres obowiązków:
  • Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy,
  • Szkolenie pracowników,
  • Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi
  • Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany,
  • Zapewnienie ciągłości dostaw,
  • Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w siedzibie Spółki,
  • Utrzymanie standardu restauracji,
  • Organizowanie szkoleń produktywnych dla zespołu,
  • Tworzenie grafików restauracji.
Wymagania:
  • Doświadczenia zawodowego na podobnym stanowisku,
  • Minimum wykształcenia średniego (preferowane z gastronomii lub handlu),
  • Dobrej, praktycznej znajomości z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi,
  • Łatwości nawiązywania relacji interpersonalnych,
  • Umiejętności radzenia sobie ze stresem,
  • Komunikatywnej znajomości języka angielskiego.
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o dogodną dla Kandydata formę współpracy,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Rozwój i kontynuację kariery zawodowej w branży gastronomicznej,
  • Szkolenia merytoryczne.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Zastępca managera baru

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    7 godz.
    Twoje główne zadania: współpraca z Managerem Baru w zakresie zarządzania barem szybkiej obsługi TopDrive poprzez nadzór nad poziomem sprzedaży oraz wdrażanie efektywnych rozwiązań; kierowanie pracą zespołu koordynowanie procesu zamówień towaru i surowców niezbędnych do...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...