Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Operacyjny Obiektu

    Podgaje sp. z o.o. sp. kom.   Ceradz Kościelny    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Odpowiedzialny/a za operacyjne prowadzenie obiektu gastronomiczno-hotelowego: restauracja, sala bankietowa, 16 pokoi, 12 fińskich domków, sauna z plażą;
  • Kierownik Kawiarni na lotnisku

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Warszawa, Włochy, Żwirki i Wigury 1    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    24 godz.
    Marzysz o prowadzeniu kawiarni? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambicja, pracowitość i gotowość do pracy w oparciu o wysokie standardy? Przejdź razem z nami przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne. Zdobądź wiedzę i praktyczne umiejętności niezbędne do...
  • Kierownik Restauracji / Kawiarni

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki, Lotnisko Modlin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    24 godz.
    Marzysz o prowadzeniu kawiarni? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambitność, pracowitość i gotowość do pracy z wysokimi standardami? Razem z nami przejdziesz przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne, wdrożysz się w pełny zakres obowiązków i rozpoczniesz...
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Szczecin, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Piła, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Kraków, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Kierownik Gastronomii

    Modlin Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 319 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Odpowiedzialność za czystość lokali. Dbałość o zapasy i zamówienia wszystkich materiałów eksploatacyjnych. Utrzymanie gruntownej znajomości standardowych zasad i...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Restauracji

Copernicus Toruń Hotel****
Toruń
kierownik/koordynator
umowa o pracę
praca stacjonarna
1134 dni temu

Ogłoszenie numer: 5415401, z dnia 2021-09-10

Kierownik Restauracji Salt (Copernicus Toruń Hotel)

Kierownik Restauracji

Miejsce pracy: Toruń

 

Opis stanowiska

  • Zarządzanie podległym zespołem, wyznaczanie oraz rozliczanie zadań, motywowanie zespołu.
  • Dbanie o ciągłość grafiku – natychmiastowe reagowanie w nagłych przypadkach typu choroba, odejście z pracy itp, uzupełnianie zmian w grafiku
  • Dbanie o porządek w lokalu, prawidłowy serwis.
  • Odpowiedzialność za jakość obsługi klientów.
  • Rekrutacja nowych pracowników Restauracji i ich szkolenie.
  •  Szkolenia pracowników – szkolenie pracowników ze sprzedaży sugestywnej, prawidłowego serwisu.
  • Składanie zamówień i odbiór dostaw oraz kontakt z dostawcami (ustalanie cen, dodatkowych warunków współpracy).
  • Odpowiedzialność za wielkość sprzedaży i rentowność restauracji - raportowanie wyników sprzedażowych
  • Podejmowanie działań w celu budowania pozytywnego wizerunku restauracji - promowanie Restauracji, kreowanie i realizowanie akcji marketingowy, przedstawianie cyklicznie pomysłów, kosztów, realizacja i raportowanie z wnioskami.
  • Tworzenie kwartalnych/rocznych planów marketingowych,
  • Współpraca z Szefem Kuchni i ścisła współpraca z nadzorującym kierownikiem gastronomii
  • Działanie zgodne z zasadami HACCP i BHP.

Wymagania

  • Doświadczenie na stanowisku managera/kierownika restauracji(hotelowej-preferowane).
  • Duże zaangażowanie w pracy.
  • Monitorowanie rynku i działań konkurencji.
  • Znajomość rynku gastronomicznego i bieżących trendów.
  • Ciągła analizy potrzeb klientów.
  • Utrzymywanie kontaktu z dostawcami, podwykonawcami.
  • Utrzymywanie kontaktów ze stałymi klientami, ciągłe poszerzanie bazy danych.
  • Zarządzanie pracą personelu i dbanie o jakość obsługi klienta.
  • Wysokie umiejętności interpersonalne.
  • Nadzór nad optymalizacją kosztów restauracji(beverage).
  • Odpowiedzialność za przestrzeganie przepisów Kodeksu Pracy, SANEPiD, BHP i systemu HACCP.
  • Aktualnych książeczki/badań do celów sanitarno-epidemiologicznych.

Oferujemy

  • Praca w dobrze funkcjonującej Hotelu ****
  • Posiadanie realnego wpływu na działalność restauracji
  • Partnerstwo oraz duży kredyt zaufania. Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
  • Atrakcyjne wynagrodzenie.
  • Zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu: 797010175

Rodzaj pracy: Pełny etat

Harmonogram pracy:

  • Praca w systemie zmianowym

Doświadczenie:

  • Zarządzaniem restauracją: 2 lata (Preferowane)

Praca zdalna:

  • Nie
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kierownik Operacyjny Obiektu

    Podgaje sp. z o.o. sp. kom.   Ceradz Kościelny    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Odpowiedzialny/a za operacyjne prowadzenie obiektu gastronomiczno-hotelowego: restauracja, sala bankietowa, 16 pokoi, 12 fińskich domków, sauna z plażą;
  • Kierownik Kawiarni na lotnisku

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Warszawa, Włochy, Żwirki i Wigury 1    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    24 godz.
    Marzysz o prowadzeniu kawiarni? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambicja, pracowitość i gotowość do pracy w oparciu o wysokie standardy? Przejdź razem z nami przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne. Zdobądź wiedzę i praktyczne umiejętności niezbędne do...
  • Kierownik Restauracji / Kawiarni

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki, Lotnisko Modlin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa agencyjna / kontrakt B2B  pełny etat
    24 godz.
    Marzysz o prowadzeniu kawiarni? Chcesz sprawdzić się w nowej roli? Cechuje Cię ambitność, pracowitość i gotowość do pracy z wysokimi standardami? Razem z nami przejdziesz przez profesjonalne szkolenie biznesowe oraz baristyczne, wdrożysz się w pełny zakres obowiązków i rozpoczniesz...
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Szczecin, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Piła, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Kraków, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Kierownik Gastronomii

    Modlin Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 319 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Odpowiedzialność za czystość lokali. Dbałość o zapasy i zamówienia wszystkich materiałów eksploatacyjnych. Utrzymanie gruntownej znajomości standardowych zasad i...