Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 godz.
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Pilawa, S17    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Restauracji

Thai Wok Sp. z o.o.
Warszawa
praca stacjonarna
1305 dni temu

Thai Wok Sp. z o.o. to koncept oparty na świeżych, oryginalnych i zdrowych produktach oraz aromatycznych przyprawach. W naszych restauracjach zapewniamy jakość i autentyczność egzotycznej kuchni. Aktualnie poszukujemy osoby, która będzie stała na czele zespołu w jednej z naszych flagowych restauracji zlokalizowanej w Galerii Mokotów. Stawiamy na ludzi, ponieważ to oni swoją codzienną pracą dokładają wszelkich starań, by dostarczyć gościom dania najwyższej jakości. Jeżeli jesteś osobą, która lubi wyzwania, jest gotowa na pracę z super zespołem i posiada doświadczenie menedżerskie w branży gastronomicznej, ta oferta jest dla Ciebie !

Kierownik Restauracji
Miejsce pracy: Warszawa

JAKIE ZADANIA NA CIEBIE CZEKAJĄ?

  • Współpraca i zarządzanie multi- kulturowym zespołem – nasi kucharze pochodzą z Azji
  • Zarządzanie naszą największą restauracją oraz koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi
  • Kontrola i optymalizacja kosztów
  • Prowadzenie dokumentacji restauracji
  • Realizacja wyznaczonego budżetu oraz odpowiedzialność za wyniki finansowe restauracji
  • Profesjonalna obsługa Klienta łącząca budowanie sprzedaży oraz relacji z klientami
  • Koordynacja obszaru produkcji, sprzedaży oraz dbanie o estetykę i wystrój restauracji
  • Dążenie do zapewnienia satysfakcji klientów poprzez dostarczenie produktów o wysokiej jakości oraz profesjonalną obsługę
  • Zarządzanie podległym zespołem poprzez motywowanie go do osiągania założonych celów

SZUKAMY OSOBY, KTÓRA:

  • Posiada doświadczenie na podobnym stanowisku – mile widziane osoby z doświadczeniem w pracy w dużych sieciach restauracji
  • Posiada doświadczenie w zarządzaniu zespołem - w zarządzaniu zmianą, szkoleniu pracowników i wprowadzaniu standardów
  • Jest nastawiona na budowanie pozytywnych relacji z klientami
  • Opanowała umiejętność pracy opierającej się na wskaźnikach jakościowych oraz ilościowych
  • Ma wiedzę z zakresu podstawowych zagadnień kosztowych – w tym rozliczania i raportowania
  • Wykazuje się umiejętnością organizacji pracy własnej i podległego zespołu, koncentracji na celach
  • Potrafi budować, motywować swój zespół oraz pracować z nim „ramię w ramię”
  • Jest kreatywna, zaangażowana i otwarta na wyzwania oraz na możliwości rozwoju
  • Posługuje się językiem angielskim w stopniu umożliwiającym porozumiewanie się z obcojęzycznymi klientami
  • Posiada aktualną książeczkę do celów sanitarno – epidemiologicznych

CO OFERUJEMY?

  • Stabilne zatrudnienie (umowa o pracę po okresie próbnym) i przyjazną atmosferę (nasza Spółka nieprzerwalnie prowadzi działalność od początku trwania pandemii Covid)
  • Atrakcyjne wynagrodzenie zawsze na czas
  • Premie dodatkowe za wyniki i osiągnięcia
  • Pracę w międzynarodowym zespole, zróżnicowanym pod względem kulturowym
  • Realną możliwość rozwoju zawodowego w dynamicznie rozwijającej się firmie
  • Szkolenia produktowe z kuchni tajskiej oraz szkolenia kompetencyjne dla pracowników szczebla kierowniczego
  • Udział w projektach dla sieci Thai Wok
  • Ubezpieczenie
  • Posiłki pracownicze – 50% rabatu
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 godz.
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Pilawa, S17    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...