BO LUBIĘ
rozwój
JEŚLI WAŻNE SĄ DLA CIEBIE:
- praca w gronie profesjonalistów z ponad 20 doświadczeniem w branży hotelarskiej;
- dołączenie do firmy, w której dbałość o jakość nie jest pustym sloganem;
- poznawanie ludzi ze wszystkich stron świata;
- jasne zasady współpracy;
- stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
- dofinansowanie do opieki medycznej (również dla Twoich bliskich);
- wsparcie aktywności sportowej;
- miejsce pracy w centrum miasta...
U NAS TO ZNAJDZIESZ -
NA CO DZIEŃ BĘDZIESZ ZAJMOWAŁ(A) SIĘ:
- organizowaniem pracy i nadzorowaniem prawidłowej pracy restauracji;
- realizowaniem planów finansowych działu gastronomii, analizowaniem sprzedaży i kosztów;
- czynnym udziałem w pracy restauracji (serwowanie dań i napojów);
- przestrzeganiem standardów sieci w zakresie obsługi Gości;
- reagowaniem na wszelkie opinie i sugestie Gości;
- ustalaniem grafików prac podległych pracowników;
- szkoleniem oraz weryfikacją jakości pracy podległych pracowników;
- stałą współpraca z pozostałymi działami w hotelu.
JEŚLI:
- masz min. dwuletnie doświadczenie w pracy w gastronomii, mile widziane w restauracji hotelowej;
- możesz się pochwalić min. rocznym doświadczeniem na stanowisku kierowniczym;
- umiesz efektywnie organizować pracę własną oraz zespołu pracowników;
- jesteś osobą umiejącą sobie radzić ze stresem;
- jesteś gotowy/a do pracy zmianowej, również w weekendy i święta;
- posiadasz min. średnie wykształcenie;
- posługujesz się językiem angielskim w dobrym stopniu;
- znasz, w dobrym stopniu, programy pakietu MS Office;
TO ZNACZY, ŻE WŁAŚNIE CIEBIE SZUKAMY!
Sebastian Myśliwiec
Kierownik Gastronomii
Kierownik Restauracji
Miejsce pracy: Zielona Góra
Miejsce pracy: Zielona Góra
WYBIERZ PRACĘ W QUBUS HOTEL I POWIEDZ:
#BoLubięUczyćSieNowychRzeczy #BoLubięByćWCentrum #BoLubięPoczucieBezpieczeństwa #BoLubięPracowaćZNajlepszymi #BoLubięWysokąJakość #BoLubięPoznawać NowychLudzi #BoLubięDbaćOInnych #BoLubięSwójZespół #BoLubięJasneZasady #BoLubięByćSobą