Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca managera baru

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: współpraca z Managerem Baru w zakresie zarządzania barem szybkiej obsługi TopDrive poprzez nadzór nad poziomem sprzedaży oraz wdrażanie efektywnych rozwiązań; kierowanie pracą zespołu koordynowanie procesu zamówień towaru i surowców niezbędnych do...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Restauracji

Action Recruitment
podkarpackie
praca stacjonarna
2417 dni temu

Ogłoszenie numer: 1880038, z dnia 2018-01-02

Action Recruitment zajmuje się rekrutacją pracowników na stanowiska kierownicze i zarządzające branży hotelarskiej już od ponad 43 lat.


Nasi klienci to renomowane hotele i obiekty gastronomiczne na terenie Irlandii, Irlandii Północnej oraz Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Jesteśmy profesjonalistami z dużym doświadczeniem w branży hotelarskiej i gastronomicznej. Znamy swoich klientów osobiście i doskonale rozumiemy co jest oczekiwane od kandydatów.


Decydując się na zgłoszenie swojej kandydatury za naszym pośrednictwem możesz być spokojny, Twoja kariera i bezpieczeństwo są w dobrych rękach.


Nigdy, pod żadnym pozorem nie pobieramy opłat od kandydatów.

 

Action Recruitment poszukuje kandydatów na pozycję:

Kierownik Restauracji

Miejsce pracy: podkarpackie

 

Opis stanowiska

Miejsce pracy: Irlandia


Poszukujemy doświadczonego w zarządzaniu restauracją kandydata, z pasją do branży hotelarsko - gastronomicznej który zapewni najwyższą jakość obsługi klienta.


Zadania:

  • zarządzanie restauracją,
  • skuteczne zarządzanie zespołem pracowników,
  • przeprowadzanie szkoleń i dbałość o rozwój pracowników,
  • tworzenie wysokich standardów usług w zakresie jakości żywności i obsługi klienta,
  • dbałość o bezpieczeństwo żywności i czystość restauracji,
  • kontrola zapasów, nadzór nad zaopatrzeniem i systemem magazynowania,
  • odpowiedzialność za wyniki finansowe lokalu, planowanie, kontrolowanie oraz optymalizacja kosztów działalności restauracji.
  • Stała współpraca z Managerami innych działów hotelu

Wymagania

  • minimum 3 lata doświadczenia w pracy na stanowisku jako Manager w branży restauracyjnej w Polsce i/lub zagranicą w hotelu co najmniej 4*
  • bardzo dobra znajomość języka angielskiego
  • doskonała umiejętność nawiązania kontaktu z klientem,
  • dobra znajomość win i koktajli
  • wysokie zdolności sprzedażowe i negocjacyjne,
  • doświadczenie w kontroli kosztów,
  • odporność na stres,
  • wysoka kultura osobista,
  • zaangażowanie, pozytywna energia oraz dążenie do najwyższych standardów obsługi klienta,
  • doświadczenie w zarządzaniu i szkoleniu zespołu.

Oferujemy

  • pomoc w relokacji.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Zastępca managera baru

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: współpraca z Managerem Baru w zakresie zarządzania barem szybkiej obsługi TopDrive poprzez nadzór nad poziomem sprzedaży oraz wdrażanie efektywnych rozwiązań; kierowanie pracą zespołu koordynowanie procesu zamówień towaru i surowców niezbędnych do...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...